Foto op plexiglas

Laat van uw mooiste moment een foto op plexiglas maken

Een foto op plexiglas is een prachtig kwaliteitsproduct dat uw foto laat stralen. Omdat de toplaag van een glasplaat geen zichtbare structuur heeft, worden de details van uw foto haarscherp afgebeeld.

Glasdikte

Bij Foto Swager kan uw foto op een plexiglasplaat van 3, 6 of 8 millimeter worden gedrukt. Het plexiglas van 3 mm is wat subtieler dan een glasplaat van 6 mm of 8 mm en past daardoor beter bij een niet al te grote foto.

Wanneer u uw foto meer ‘body’ wilt geven, kunt u ervoor kiezen uw foto te laten drukken op een glasplaat van 6 of 8 millimeter. Dit staat bijvoorbeeld prachtig bij een groot formaat foto op glas.

Let op: Niet alle formaten kunnen gedrukt worden op de gewenste dikte.

Bekijk hieronder voorbeelden van de glasdiktes:

foto-op-glas-3-mm foto-op-glas-6-mm foto-op-glas-8-mm

Kleurenfoto naar zwart/wit-effect

Wij bewerken uw foto gratis van kleur naar zwart/wit.

girl

Kleurenfoto naar sepia-effect

Gratis bewerking met een sepia-effect.

cats

Rode ogen verwijderen

Ook het verwijderen van rode ogen, veroorzaakt door de flits van de camera, doen wij gratis voor u.

red eyes

 

Ophangsystemen

Uw foto op plexiglas krijgt het mooiste resultaat als u deze ophangt met een speciaal ophangsysteem. U kunt kiezen uit twee soorten ophangsystemen:

  • Afstandshouders (onze favoriet)
    Er worden vier gaten door uw foto geboord. In deze gaten kunt u de afstandhouders bevestigen. Uw foto op plexiglas komt een stukje van de muur te hangen, wat zorgt voor meer diepte in uw foto.
  • Ophangsysteem zijkant
    Er worden geen gaten door uw foto geboord. Het systeem wordt bevestigd aan de zijkanten van uw foto op plexiglas. Uw foto op plexiglas komt tegen de muur aan te hangen.

Let op: De foto wordt op de achterkant van de plexiglasplaat geprint. Bij het ophangen moet u er daarom op letten dat u geen beschadigingen maakt aan de achterzijde door bijvoorbeeld de structuur van een muur. Het bevestigen van het ophangsysteem aan de foto op glas is heel gemakkelijk. Bij uw ophangsysteem zit een handleiding waarin precies staat beschreven hoe u uw ophangsysteem aan de foto op glas kunt bevestigen.

Ringfoto