Analoge camera’s

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor analoge camera’s, zoals de populaire Instax Mini-instantcamera’s van Fujifilm, Kodak-wegwerpcamera’s of herbruikbare camera’s met een filmpje. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf!

Kodak Gold analoge kleurfilm ISO 200 (36 poses)

Nu uit voorraad leverbaar: Kodak Gold film voor het maken van kleurenfoto’s met een analoge camera. Een verpakking bestaat uit drie rolletjes kleinbeeldfilm van 35mm, elk goed voor 36 opnames. De negatieven hebben ISO 200, wat geschikt is voor de meeste situaties en dankzij de fijne korrel levendige kleuren en een hoge scherpte oplevert.

Kodak Gold ISO 200 film

Kodak FunSaver wegwerpcamera

Weet u het nog: op vakantie met in uw rugtas een wegwerpcamera, om de mooiste herinneringen op een authentieke manier vast te leggen? Het kan nog steeds met deze originele Kodak FunSaver wegwerpcamera. Deze editie is voorzien van een flitser en boven op de standaard 27 foto’s kunt u nog eens 12 extra foto’s maken, in totaal dus 39 foto’s! Uiteraard kunt u het rolletje na gebruik laten ontwikkelen bij Foto Swager.

Actieprijs: € 21,99


Easypix 35

De Easypix 35 is een échte analoge camera voor gebruik met een fotorolletje. Net als vroeger kunt u dus zelf kiezen wat voor 35mm-film u erin doet, bijvoorbeeld kleurenfilm of zwart-witfilm. De flitser werkt op een meegeleverde AA-batterij, die u natuurlijk kunt vervangen als hij leeg raakt. De camera weegt maar 110 gram, minder dan uw smartphone, dus u neemt hem makkelijk mee op reis.

Actieprijs: € 39,99


Fujifilm Instax Mini 11 instantcamera

De Instax Mini 11 van Fujifilm is de populairste instantcamera van dit moment. De nostalgische camera heeft een authentiek, compact ontwerp en print de gemaakte foto direct – instant dus – uit op de 54x86mm grote films. De camera heeft een viewfinder en kan automatisch scènes herkennen, waardoor hij ook in donkere omstandigheden (zoals bij feestjes) mooie foto’s aflevert. In de selfiemodus, die u activeert door de lens wat naar buiten te trekken, kunt u ook scherpe foto’s maken van dichtbij. In het spiegeltje op de voorkant van de camera ziet u live of u goed in beeld bent!

Actieprijs: € 74,99


Fujifilm Instax Mini Film 10 of 20 foto’s

Dit pak bevat in totaal tien of twintig films (fotopapier) voor gebruik met een Fujifilm Instax-instantcamera. De brede witte rand om de foto’s is ideaal om uw meest creatieve teksten direct bij de foto te zetten.

Actieprijs: € 9,99 voor 10 films, € 19,99 voor een dubbelpak (20 films)

Ringfoto