Loepen / vergrootglazen

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor loepen en vergrootglazen. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Byomic, Konus, Dörr en meer! U koopt bij Foto Swager al een loep vanaf € 6,99.

Byomic Bladzijdeloep met LED BYO-BL2719 275x195mm

De Byomic Bladzijdeloep met LED BYO-BL2719 275x195mm is een handig hulpmiddel bij het lezen van kleine letters en cijfers op brieven, reclamefolders in de krant en zelfs uw favoriete boek. Door de pootjes uit te klappen kunt u deze loep eenvoudig over het te lezen object plaatsen. Aan de onderzijde van de loep bevinden zich 4 LED-lampjes die het mogelijk maken om het te lezen object te verlichten.

Door het meegeleverde draagkoord kan de BYO-BL2719 ook om uw nek gedragen worden.

Prijs: € 19,99


Konus Tafelloep Flexo-120

De Konus Tafelloep Flexo-120 is een multifunctionele loep met een flexibele arm, spotlens en LED-verlichting, die u zowel als in de hand als op de uitklapbare standaard kunt gebruiken.

Naast de standaard 2x vergroting beschikt de loep tevens over een ingebouwde spotlens welke 5x vergroot. Zo kunt u objecten nog dichterbij bekijken. Om extra licht toe te voegen aan het object is de loep voorzien van LED-verlichting. Deze LED-lampjes bevinden zich in een ring rondom de het de loep, zodat het licht gelijkmatig verdeeld wordt op het onderwerp. De kleurtemperatuur van de LED-lampjes is 5000K.

Prijs: € 34,99


Byomic Tafelloep v2 met Klem LED

De Byomic Tafelloep v2 met klem LED is een tafelloep met een dioptrie van 3 waardoor de loep een vergroting heeft van 1,75x. Dit houdt in dat het onderwerp 75% groter is. De tafelloep heeft een glazen lens met een diameter van 127mm.

Aan de onderzijde van de lens is de loep voorzien van 120 LED’s met een vermogen van 27W. De body van de loep is gemaakt van kunststof en is voorzien van drie buigpunten. Door deze buigpunten kan de tafelloep op diverse werkhoogtes worden gezet met een maximum van 77cm (van lens tot klem). Door middel van de bijgeleverd klem is het mogelijk om de tafelloep eenvoudig te bevestigen aan een bureau, tafel of werkbank.

Prijs: € 69,99


Byomic Inslagloep Doublet BYO-ID1023 10x23mm

De Byomic Inslagloep Doublet BYO-ID1023 10x23mm is een universele loep, welke bestaat bestaat uit twee lenzen. Deze beschikken over een gezamenlijke vergroting van 10x en een diameter van 23mm. Deze inslagloep is ook wel bekend als juweliersloep, daar dit type vergrootglas vaak gebruikt wordt voor observaties van bijvoorbeeld sieraden. U schuift de doublet eenvoudig over uw wijsvinger. Hiermee kunt u de fijnste essentiële details van het te onderzoeken materiaal bestuderenHet compacte vergrootglas is lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen. Voor een hoge betrouwbaarheid is de behuizing gemaakt van metaal; de lens is vervaardigd uit hoogwaardig glas. Hierdoor heeft u een uitermate helder beeld en een hoge kraswerendheid.

Prijs: € 19,99


Dörr Loep

Klassieke vergrootglazen ideaal als leeshulpmiddel en voor het bekijken van postzegels, munten, kaarten, insecten, planten en nog veel meer. Verkrijgbaar in 4 vergrotingen en diameters.

Prijs: vanaf € 6,99


Dörr Loep met ledlampjes

Verlichte handloep met 6 LED’s – handig voor het lezen en bekijken van postzegels, munten, kaarten, insecten, planten en nog veel meer. Verkrijgbaar in 3 vergrotingen en diameters. 2 stuks 1.5V AA batterijen vereist.

Prijs: vanaf € 12,99

Ringfoto