Fotolijst op maat gemaakt in Soest

Bij Foto Swager heeft u de keuze uit meer dan 400 op maat gemaakte fotolijsten en meer dan 130 passe-partouts. Al meer dan 50 jaar voorzien wij uw dierbare herinneringen van de mooiste omlijsting in de stijl die bij u past. Of het nu gaat om een wissellijst voor op een kastje, een prachtige fotolijst voor aan de muur of een baklijst voor een canvasdoek.

Lijst bij Foto Swager

Daarom een lijst bij Foto Swager

  • Van baklijsten tot gekleurde lijsten
  • In alle materialen, kleuren en maten
  • Keuze uit helder, ontspiegeld of museumglas
  • Opplakservice voor de beste zorg voor uw foto

Wat is een passe-partout?

Een passe-partout is een zuurvrije omranding die om of over een ingelijste foto heen wordt gelegd en zo de ruimte tussen de lijst en foto vult. Zo komt uw foto mooi tot zijn recht in de lijst en beschermt de passe-partout tevens tegen beschadigingen.

Lijsten in alle maten en kleuren

Wij maken de lijst op maat voor uw foto. Veelvoorkomende maten zijn bijvoorbeeld 10×15 cm, 13×18 cm, 15×20 cm, 18×24 cm, 20×30 cm, 40×60 cm, 60×90 cm en 70×100 cm, of standaard papierformaten zoals A4 en A3.

Bij Foto Swager kunt u kiezen uit lijsten van hout, aluminium en zilver. Alle combinaties tussen maten, materialen en kleuren zijn mogelijk.

Fotolijsten

Keuze uit drie soorten glas

Daarbij heeft u bovendien de keuze uit drie typen glas: helder, ontspiegeld of museumglas. Ontspiegeld glas heeft een behandeling ondergaan zodat het minder reflecteert, wat vooral een mooier resultaat oplevert als de lijst in een ruimte met daglicht of lampen hangt. Museumglas biedt maximale ontspiegeling, terwijl de lichtdoorlatendheid optimaal blijft voor prachtige, diepe kleuren.

Opplakservice voor een perfect resultaat

Dankzij onze opplakservice blijft uw foto lang mooi en oogt hij strak en verzorgd.

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto