Objectieven en lenzen

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor objectieven en lenzen. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Tamron voor Canon, Nikon en Sony.

Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 Di LD Macro (voor Canon en Nikon)

Deze Tamron is een compact telezoom-objectief met een groot een veelzijdig brandpuntsbereik van 70 tot 300mm. Dit handzame en lichtgewicht objectief is vanwege zijn grote brandpuntsafstand ideaal voor natuurfotografie maar in het bereik van 70 tot 135mm ook zeer geschikt voor portretfotografie.
Door het objectief in het 180 tot 300mm brandpuntsbereik te brengen en de macro-schakelaar om te zetten kunt macro-opnames met een vergrotingsfactor 1:2 maken. De minimale scherpstelafstand bedraagt dan 95cm. Binnen dit bereik kunt u ook in- en uitzoomen om de compositie te bepalen. Door het gebruik van meerdere lagen coating op de lenselementen worden spookbeelden en lensflare die kunnen optreden door binnen vallend licht en reflecties van de sensor tot een absoluut minimum teruggebracht.

Actieprijs: € 129,-


Tamron 18-200mm F3.5-6.3 Di-II VC

De Tamron 18-200mm F3.5-6.3 Di-II VC is een sterk vergrotende zoomlens met stabilisatie. De Di-II VC is gebaseerd op Tamron’s best verkochte zoomobjectief: de Di-II LD, maar heeft een nieuwe optische constructie. Bovendien is de Di-II VC met een snellere en stillere AF (autofocus) uitgerust.
Opgebouwd is het objectief in 16 elementen, verdeeld over 14 groepen. Eén hybride element en één LD element zijn in het optische design geïntegreerd, om chromatische aberratie tot een minimum te reduceren. Ze zorgen ervoor dat u scherpe en natuurgetrouwe opnames kunt maken van hoge kwaliteit.

tamron lens Actieprijs: € 199,- te leveren voor alle types (Canon, Nikon en Sony)


Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD met macro-objectief

De nieuwe megazoomstandaard

Beleef ongeëvenaarde fotografische mogelijkheden door de meest moderne optische technologie. Dit uiterst veelzijdige megazoomobjectief voor digitale spiegelreflexcamera’s met APS-C-sensor dekt een reusachtig brandpuntbereik af van 16 mm tot en met 300 mm. Hij maakt met zijn korte instelafstand van slechts 39 cm zelfs macro-opnames mogelijk. Bovendien is hij uitgerust met de meest recente technologieën uit de optische industrie, zoals nieuwe ontwikkelde, asferische elementen en meervoudig veredelde lenzen voor nog scherpere beelden. En dat ondanks de extreem compacte constructie. Breid uw creatieve mogelijkheden in iedere situatie uit met deze revolutionaire 18,8x-zoom die werd ontwikkeld door de pioniers van de megazoomobjectieven. tamron opjectiefkopie Actieprijs: € 599,-


Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD (voor Canon en Nikon)

De Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD Canon lens is de eerste ultra-tele all-in-one zoomlens met een bereik van 18-400mm ter wereld. De lens strekt zich uit tot 400mm (35mm equivalent van 620mm) en heeft een 22.2x zoomfactor. De lens is verpakt in een lichte, compacte body en zit vol Tamrons verzamelde kennis en ervaring voor all-in-one zoomlenzen, inclusief de meest geavanceerde optische en mechanische ontwerpen, een HLD (High/Low torque modulated Drive) voor het AF-systeem en het Vibration Compensation-systeem. Fotografen kunnen nu genieten van groothoek- tot ultra-tele door een lens te gebruiken, die ideaal is voor reisfotografie .

De optische constructie van de Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD Canon lens bestaat uit 16 lenselementen in 11 groepen. Het gebruik van speciale glaselementen zoals LD (Low Dispersion) en asferische lenselementen reduceren effectief veelvoorkomende afwijkingen, inclusief chromatische aberraties en vervorming, waardoor uitstekende beeldkwaliteit gewaarborgd wordt. Het AF-systeem maakt gebruik van de HLD motor.

Na registratie 5 jaar garantie.

Actieprijs: € 799,- + gratis U.V. Kenko filter maat 72mm + nu € 100 cashback!


Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 DI VC USD (voor Canon)

Met de Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 DI VC USD bent u in staat om nog dichter bij uw onderwerp te komen. Dit objectief heeft een snelle ultrasone motor en een ingebouwde beeldstabilisatie. Dat maakt dit Tamron objectief zeer geschikt voor het fotograferen van vogels, wilde dieren, snelle auto’s en sporters in actie.
De voorste groep van de lenselementen heeft 3 lage dispersie glaselementen die zorgen voor een beeldkwaliteit met een optimaal contrast en minimale abberaties. Het afgeronde diafragma heeft 9 bladen die resulteren in een prachtige scherptediepte. Scherpstellen gaat snel, nauwkeurig en stil dankzij de ultrasonische motoraandrijving. Het vibration compensation mechanisme zorgt er voor dat ook de foto’s vanuit uw hand scherp zijn.

Actieprijs: € 999,-

Ringfoto