Objectieven en lenzen

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor objectieven en lenzen. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Tamron voor Canon, Nikon en Sony.

Tamron 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD met macro-objectief

De nieuwe megazoomstandaard

Beleef ongeëvenaarde fotografische mogelijkheden door de meest moderne optische technologie. Dit uiterst veelzijdige megazoomobjectief voor digitale spiegelreflexcamera’s met APS-C-sensor dekt een reusachtig brandpuntbereik af van 16 mm tot en met 300 mm. Hij maakt met zijn korte instelafstand van slechts 39 cm zelfs macro-opnames mogelijk. Bovendien is hij uitgerust met de meest recente technologieën uit de optische industrie, zoals nieuwe ontwikkelde, asferische elementen en meervoudig veredelde lenzen voor nog scherpere beelden. En dat ondanks de extreem compacte constructie. Breid uw creatieve mogelijkheden in iedere situatie uit met deze revolutionaire 18,8x-zoom die werd ontwikkeld door de pioniers van de megazoomobjectieven. tamron opjectiefkopie Actieprijs: € 599,-

Tamron AF18-200 mm – f/3.5-6.3 XR Di-II LD Aspherical (IF) Macro

Met dit objectief hoef je niet meer van lens te veranderen. Deze Di II telezoomlens heeft een focaal bereik van 18 – 200 mm. zodat je zowel van dichtbij als van veraf schitterende foto’s kunt maken. Het objectief heeft een nieuwe coating technologie. Dankzij het gebruikte materiaal en de constructie is dit objectief licht, en toch heel sterk. Ideaal dus voor veldwerk. Je kunt er op uit zonder je zorgen te maken. In de natuur kun je onder alle omstandigheden prachtige foto’s schieten, maar ook voor bijvoorbeeld portretten is dit objectief uitstekend geschikt. tamron 18-200kopie Actieprijs: € 179,-

Tamron 18-200mm F3.5-6.3 Di-II VC met 5 jaar garantie

De Tamron 18-200mm F3.5-6.3 Di-II VC is een sterk vergrotende zoomlens met stabilisatie. De Di-II VC is gebaseerd op Tamron’s best verkochte zoomobjectief: de Di-II LD, maar heeft een nieuwe optische constructie. Bovendien is de Di-II VC met een snellere en stillere AF (autofocus) uitgerust.
Opgebouwd is het objectief in 16 elementen, verdeeld over 14 groepen. Eén hybride element en één LD element zijn in het optische design geïntegreerd, om chromatische aberratie tot een minimum te reduceren. Ze zorgen ervoor dat u scherpe en natuurgetrouwe opnames kunt maken van hoge kwaliteit.

tamron lens Actieprijs: € 239,- te leveren voor alle types (Canon, Nikon en Sony)

Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD Canon, Nikon

De Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD Canon lens is de eerste ultra-tele all-in-one zoomlens met een bereik van 18-400mm ter wereld. De lens strekt zich uit tot 400mm (35mm equivalent van 620mm) en heeft een 22.2x zoomfactor. De lens is verpakt in een lichte, compacte body en zit vol Tamrons verzamelde kennis en ervaring voor all-in-one zoomlenzen, inclusief de meest geavanceerde optische en mechanische ontwerpen, een HLD (High/Low torque modulated Drive) voor het AF-systeem en het Vibration Compensation-systeem. Fotografen kunnen nu genieten van groothoek- tot ultra-tele door een lens te gebruiken, die ideaal is voor reisfotografie .

De optische constructie van de Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD Canon lens bestaat uit 16 lenselementen in 11 groepen. Het gebruik van speciale glaselementen zoals LD (Low Dispersion) en asferische lenselementen reduceren effectief veelvoorkomende afwijkingen, inclusief chromatische aberraties en vervorming, waardoor uitstekende beeldkwaliteit gewaarborgd wordt. Het AF-systeem maakt gebruik van de HLD motor.

Na registratie 5 jaar garantie.

Actieprijs: € 799,- + gratis U.V. Kenko filter maat 72mm

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto