Statieven

Sirui staat voor perfectie in product en service

Sirui is inmiddels één van de succesvolste statiefmerken. Reden voor het succes is de niet aflatende aandacht voor perfectie in product en service. Zo vervaardigt Sirui alle componenten voor haar statieven in eigen huis. Zowel aluminium en aluminiumlegeringen alsook carbon worden in de fabriek van Sirui met computergestuurde (CNC) machines bewerkt en samengesteld. Het maakt het mogelijk om een waterdichte kwaliteitscontrole uit te voeren op elk statief dat de fabriek gaat verlaten.

siruikopie


Vanguard-statieven zijn veelzijdig

Het assortiment Vanguard-statieven is veelzijdig en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Er is voor elke toepassing en prijsklasse een betaalbaar statief te vinden. Hierdoor zijn Vanguard-statieven populair onder de semiprofessionele gebruikers.

vanguard


SLIK is het oudste en meest gerenommeerde statievenmerk

SLIK bestaat sinds 1948 en is een van de oudste en gerenommeerdste statievenmerken ter wereld. Tot op de dag van vandaag maakt SLIK met voortdurende productinnovaties, verbeterde fabricagetechnieken en een scherp oog voor het gebruiksgemak, statieven voor elke fotograaf. Hoge fabricage- en productstandaarden, zoals voor hun gecertificeerde carbon-fiberstatieven en de onderscheidende pistoolgreep, maken een SLIK tot een goed product.

slik1


Cullmannstatieven zijn made in Germany

Cullmann is opgericht in 1968 door Wolfgang Cullmann en werkt volgens de ‘Made in Germany’ strategie, wat gelijk staat aan hoge kwaliteit en duurzaamheid. Cullmann belooft de gebruiker van haar statieven en fototassen een goed doordacht product, dat optimaal te gebruiken is in de bestaande workflow. Elk product heeft een uniek design en is gefabriceerd met de hoogste kwaliteit materialen maar toch met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De ‘Made in Germany’ strategie wordt direct duidelijk bij de Concept One en Titan statieven, waarbij consumenten profiteren van respectievelijk 10 en zelfs 20 jaar garantie.

cullmann

Ringfoto