Smartphone-accessoires

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor smartphone-accessoires, zoals gimbals. Een gimbal houdt uw smartphone perfect stabiel tijdens het opnemen, waardoor u volledig schokvrije video-opnames kan maken vanuit de hand. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf!

Vlogging / videobellen kit

Met deze led-ringverlichting maak je in een handomdraai professionele video’s en foto’s met je smartphone. De ringlamp monteer je op het mini-statief, waar je je telefoon (breedte 60-85 mm) inklemt. Je kunt de verlichting instellen in meerdere kleurtinten en lichtsterkten via de afstandsbediening in de usb-kabel.

Vlogging videobellen kitActieprijs: € 39,99


Feiyutech Vimble 2 gestabiliseerde 3-assige smartphone-gimbal

Gimbal en selfie stick in één. Super geschikt voor stabiel filmen en foto’s maken. Dankzij de 3-assige stabilisatie legt u met deze handheld stabiliser al uw beelden soepel en stabiel vast.

Actieprijs: € 89,95


Zhiyun Gimbal Smooth Q gimbal voor smartphones

Lichtgewicht, snel én krachtig: de nieuwe Zhiyun Smooth Q gimbal voor smartphones. Dankzij de 3-assige stabilisatie legt u met deze handheld stabiliser al uw beelden soepel en stabiel vast! Naast dat hij zeer compact is, is hij voorzien van een ingebouwde batterij die tot wel 12 uur mee gaat op 1 lading. Deze smartphone stabiliser is geschikt voor een breed scala aan telefoons, namelijk voor alle smartphones tot 6 inch met een gewicht van maximaal 220 gram.

Actieprijs: € 119,-

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto