Spiegelreflexcamera’s (DSLR)

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor spiegelreflexcamera’s, die ook wel DSLR’s worden genoemd. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Canon, Nikon, Pentax, Sony en meer!

Sony Alpha SLT A68 DSLR + objectief 18-55 mm Sam II lens

De Sony Alpha SLT A68 DSLR Body is een spiegelreflexcamera waarmee Sony grenzen verlegt. Denk hierbij aan een sensationele Exmor CMOS-sensor en een Bionz X-processor voor een schitterende beeldkwaliteit en hoge gevoeligheid. De uitmuntende autofocusprestaties van de 4D-scherpstelling zijn onovertroffen door het aantal autofocuspunten met fasedetectie. Het gebruik van de A68 is eenvoudig en intuïtief door de prettige bedieningsknoppen en de overzichtelijke displays.

Sony staat bekend om zijn beeldsensoren en ook de Alpha SLT A68 heeft een grote Exmor CMOS-beeldsensor die afbeeldingen van 24 megapixel registreert en zeer mooie kleuren en een expressieve bokeh oplevert. De techniek van deze camera wordt aangestuurd door de krachtige Bionz X processor die zonder problemen alle taken aankan, zoals het ISO-bereik van 100-25.600. Als u midden in de actie bent, hoeft u nooit te wachten op uw camera: snelheid staat duidelijk bovenaan bij deze Sony Alpha.

Sony Alpha SLT A68

Actieprijs: body + 18-55 mm Sam II-objectief € 699,-

Canon EOS 1300D + Tamron 18-200 VC

De Canon EOS 1300D heeft net als de EOS 1200D van een paar jaar geleden een 18-megapixel APS-C cmos-sensor. Belangrijke nieuwe features zijn de WiFi van de 1300D, het verbeterde beeldscherm en de verbeterde signaal/ruisverhouding, waardoor ISO-waarden tot maximaal 12.800 mogelijk zijn. Verantwoordelijk hiervoor is de nieuwe Digic 4+ processor.
Aangezien die nieuwe processor sneller is dan de Digic4, heeft Canon de 1300D tegelijkertijd voorzien van extra scène-programma’s, waaronder ‘food’, ‘toy-camera’ en ‘fisheye-effect’.

Canon EOS 1300D + Tamron 18-200 af XR

Actieprijs: body + lens € 599,-

Nikon D3300 (antracietkleurige body) + 18-55 mm DX VR

Met deze kleine en lichte D-SLR met 24,2 megapixels kunt u onvergetelijke foto’s en films met een hoge resolutie maken. De camera is krachtig, gemakkelijk mee te nemen en zeer eenvoudig te bedienen.
De grote beeldsensor legt de kleinste details vast met een verbluffende scherpte, terwijl de uitstekende prestaties bij weinig licht (tot ISO 12.800) ervoor zorgen dat u kristalheldere beelden vastlegt in donkere situaties. De camera legt de beelden vast met een hoge resolutie. Grote afdrukken zien er prachtig uit en u kunt beelden uitsnijden zonder dat details verloren gaan.
Als u geen ervaring hebt met een D-SLR of meer wilt leren, biedt de hulpstand stapsgewijze instructies. Wanneer u uw beelden wilt delen, kunt u met Nikon’s optionele draadloze mobiele adapter foto’s gemakkelijk via een smartapparaat uploaden naar uw favoriete sites.

Nikon D3300

Actieprijs: € 399,-

Nikon D3400 + AF-P 18-55 VR objectief

De Nikon D3400 is een instapmodel-spiegelreflexcamera die uitblinkt in zijn gebruiksvriendelijkheid en zijn schitterende DSLR kwaliteit. Met de Nikon D3400 kun je met het grootste gemak foto’s en video’s maken van zeer hoge kwaliteit. Met maar liefst 24.2 MP en een iso gevoeligheid tot 25600 legt hij in elke situatie elk prachtig moment vast. De camera bevat Snapbridge technologie. Met Snapbridge staat je camera via bluetooth altijd in contact met je smartphone. Foto’s delen is daarom nog nooit zo gemakkelijk geweest. De Nikon D3400 is geschikt voor zowel beginnende als ervaren fotografen. Met de uitgebreide hulpstand worden beginnende fotografen stap voor stap meegenomen in alle functies die de D3400 te bieden heeft. Geleverd met een AF-P 18-55 VR objectief.

nikon-d3400

Actieprijs: € 499,-

Nikon D5500 Zwart + 18-55mm F3.5-5.6 G DX VR II

De Nikon D5500 is de eerste spiegelreflexcamera van het DX-formaat met een kantelbaar touchscreen. Dankzij dit grote 3,2″-scherm kunt u eenvoudig foto’s en films maken vanuit allerlei interessante nieuwe standpunten. Door op het gevoelige touchscreen te tikken, stelt u scherp en maakt u de opname. Maar ook past u instellingen aan zoals het diafragma, de ISO-gevoeligheid en de sluitertijd.
De beeldsensor van de D5500 is speciaal ontworpen zonder optisch laagdoorlaatfilter (OLPF) en samen met een resolutie van 24,2 megapixels zorgt dit voor ongelooflijk scherpe details. En dankzij continu-opnamesnelheden van maximaal 5 beelden per seconde legt u ook snelle acties of gezichtsuitdrukkingen op het juiste moment vast. Natuurlijk deelt u vervolgens via de ingebouwde WiFi.

Nikon D5500_720x720

Actieprijs: € 599,-

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto