Compactcamera’s

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor digitale compactcamera’s. Deze point-and-shootcamera’s hebben een vast objectief en geen spiegel, waardoor ze bescheiden van formaat en licht kunnen zijn. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Sony, Nikon, Panasonic en meer!

Panasonic Lumix DMC-TZ57 (super geschikt als vlogcamera)

De DMC-TZ57 heeft 16 megapixels maar dan op een gevoelige cmos-sensor, wat de camera nog beter inzetbaar maakt onder moeilijke lichtomstandigheden. Deze superzoom heeft een Panasonic 24-480mm met POWER O.I.S. voor trillingsvrije opnames. Geen overbodige luxe bij 20x zoom… Dankzij de Full HD-videomogelijkheid kun je filmen in een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het 3-inch beeldscherm heeft ruim 1 miljoen pixels gekregen voor een nog betere bruikbaarheid en het kan tot 180 graden omhoog gekanteld worden om selfies te schieten.

Panasonic Lumix DMC-TZ57

Actieprijs: € 269,-


Panasonic Lumix DMC-TZ80

De Panasonic Lumix DMC-TZ80 is een veelzijdige zakformaat compact camera met een indrukwekkend zoombereik en krachtige multimedia functies, ideaal voor lange reizen of gewoon een dagje uit. De camera beschikt over een lichtsterke 18,1 megapixel beeldsensor die in combinatie met de Venus Engine zorgt voor beelden met rijke kleuren en weinig ruis. Met het drie inch grote touchscreen of de scherpe 0,2 inch elektronische zoeker kunt u gemakkelijk de compositie bepalen. Met innovatieve functies als 4K Photo en Post-Focus is het gemakkelijker dan ooit om onderwerpen precies zo vast te leggen als u wilt. Daarnaast kunt u u de camera volledig handmatig instellen om uw creativiteit ten volste te kunnen benutten en dankzij de ingebouwde WiFi kunt u op eenvoudige wijze al uw foto’s en video’s delen met familie en vrienden.

Panasonic Lumix DMC-TZ80

Actieprijs: € 289,-


Panasonic Lumix DC-FZ82

De Panasonic Lumix DMC-FZ82 compact camera is een zeer geavanceerde bridgecamera voorzien van een 18,1-megapixel sensor en 60x optische zoom. Redelijk uniek is dat deze camera in fullframe equivalent al begint met een behoorlijke groothoek van 20mm. Je onderwerp wordt haarscherp in beeld gebracht door het scherpe 3.0 inch LCD display of door de elektronische zoeker met 1.17 miljoen beeldpunten. En weet je niet precies waar je op wilt scherpstellen, met Post Focus heb je de mogelijkheid om na de tijd te bepalen welk deel je haarscherp wilt hebben.

Actieprijs: € 329,99


Panasonic Lumix DMC-TZ90 (ideale vlogcamera!)

De veelzijdige Panasonic Lumix DMC-TZ90 is een ultra-compacte camera met een krachtige 30x optische zoom en maar liefst 60x digitale zoom. Tevens een zeer uitgebreide multimediafuncties. De ideale combinatie voor de reislustige fotograaf die geen grote spiegelreflexcamera of systeemcamera mee wil nemen. De TZ90 beschikt over een uiterst gevoelige 20.3 megapixel sensor die in combinatie met de Venus Engine zorgt voor contrastrijke opnames met levendige kleuren en zeer weinig ruis. Het drie inch grote touchscreen en de hoge resolutie 0.2 inch elektronische zoeker maken het bepalen van de compositie wel zeer eenvoudig. Met innovatieve functies zoals 4K Photo en Post Focus kun je onderwerpen precies zo vastleggen zoals jij dat wilt. Je kunt de camera alle instellingen automatisch laten maken voor de mooiste opname. En mocht je echt creatief aan de slag willen, de camera is ook volledig handmatig in te stellen. Bovendien maakt de ingebouwde wifi het zeer eenvoudig om al je foto’s en video’s te delen met familie, vrienden en kennissen.

Actieprijs: € 359,-


Panasonic Lumix DMC-TZ95

De Panasonic Lumix DMC-TZ95 compact camera maakt het fotograferen van veraf een peulenschil. Met 30x optische zoom, een hoge resolutie 20.3 megapixel sensor en 4K video is de TZ95 de ideale reisgenoot tijdens al je vakanties en trips.

De TZ95 beschikt over een krachtige Leica lens met een 24-720mm brandpuntsafstand (35mm equivalent). Deze camera heeft een 3.0″ TFT LCD touchscreen en is 180 graden kantelbaar van boven naar onder. Dit maakt het makkelijk om selfies te nemen of vanaf je favoriete locatie te vloggen. De Panasonic TZ95 beschikt over zowel bluetooth als wifi-connectiviteit, waardoor je snel en gemakkelijk je beelden deelt met vrienden en familie of op social media. Je maakt ook van afstand opnames door je camera met je smartphone te verbinden.

Actieprijs: € 389,-


Panasonic Lumix DMC-TZ100

De Panasonic Lumix DMC-TZ100 compactcamera is krachtig en bijzonder veelzijdig. Deze fotocamera voelt zich net zo goed thuis in de drukte van de stad als in de natuur. Dankzij een Leica DC Elmarit lens met 10x optische zoom en een hoogwaardige 1″-sensor met 20 MP is het makkelijker dan ooit om al uw fotomomenten voor altijd vast te leggen. De camera is daarbij lekker compact en past eenvoudig in uw jaszak.
De verbazingwekkende 4K Video technologie maakt het mogelijk om uw reis op te nemen in tot wel 4 keer de kwaliteit van Full HD. Meer spanning, meer detail en nog meer herinneringen om op terug te kijken. Bovendien is de Lumix TZ100 voorzien van een Live View Finder, die automatisch aangaat als u de camera naar uw oog brengt, zodat u alle details ziet en de perfecte opname kan maken.

Panasonic Lumix DMC-TZ100

Actieprijs: € 459,-


Panasonic Lumix DMC-LX100 Zwart

De Panasonic Lumix LX100 compactcamera combineert een Micro 4/3″-sensor met een snelle 24mm F1.7-2.8 Leica DC Vario-Summilux-lens en handmatige bediening. Deze hoogwaardige camera biedt een niveau van creatieve bediening dat normaliter alleen beschikbaar is op complexe camerasystemen.
Binnenin de LX100 bevindt zich een 12,8 megapixel sensor met een oppervlakte die 7x groter is dan bij een conventionele compactcamera. Dankzij de grotere sensor en verhoudingsgewijze schakelaar kunt u snel een keuze maken uit verschillende beeldverhoudingen, waaronder 16:9 voor groothoekopnamen.

Panasonic Lumix DMC-LX100

Actieprijs: € 499,-


Panasonic Lumix DMC-FZ1000

De Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 camera is een bridge-stijl point-and-shoot camera met een grote 20,1MP 1″ High Sensitivity MOS-sensor met hoge resolutie 4K video-opname en kan opnamen maken tot 50fps. De beeldsensor biedt opmerkelijke gevoeligheid, een uitbreidbaar ISO 25600 met een hoge signaal-ruisverhouding voor een schonere beeldkwaliteit met minder beeldruis. Ontworpen voor doeltreffende hybride foto en video opname prestaties, kan de 4K uitgang worden gebruikt om in-camera 8MP screendumps van videobestanden op te slaan voor vereenvoudigde multimedia output.

Actieprijs: € 499,-


Panasonic Lumix DMC-FZ2000

De Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 is een compactcamera die vanwege zijn hoogwaardige foto- en videografische prestaties geschikt is voor zowel semi-professionele videomakers als veeleisende fotografen. De camera heeft een 20x optische Leica DC Vario-Elmarit zoomlens met een 20,1 megapixel 1.0″ MOS sensor en bovendien de mogelijkheid voor video-opname in ongekende 4K kwaliteit. De lens is voorzien van een interne zoomstructuur voor een soepele en stabiele zoom en onderdrukt beeldverschuiving met 80% ten opzichte van de FZ1000. Door middel van een galvanometer-aandrijving voor het diafragma worden plotselinge veranderingen in de helderheid nauwkeurig gevolgd, wat een snelle en naadloze diafragmaregeling tijdens het zoomen mogelijk maakt.

Actieprijs: € 949,-

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto