Compactcamera’s

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor digitale compactcamera’s. Deze point-and-shootcamera’s hebben een vast objectief en geen spiegel, waardoor ze bescheiden van formaat en licht kunnen zijn. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Sony, Nikon, Panasonic en meer!

Betaalbare instapper: Nikon Coolpix A10 zwart + tasje

De Nikon Coolpix A10 is een eenvoudige compactcamera voor de beginnende fotograaf. Je neemt deze camera gemakkelijk in je broek- of jaszak mee dankzij het compacte ontwerp. Met de 5x optische zoom stel je scherp op onderwerpen in de verte zonder verlies van beeldkwaliteit. Zo maak je met de A10 portretfoto’s van al je vrienden. Je fotografeert moeiteloos uit de hand, want de digitale beeldstabilisatie voorkomt bewogen foto’s.

Actieprijs: € 79,-


Nikon Coolpix W300 Holiday Kit zwart

De Nikon Coolpix W300 Holiday Kit zwart bestaat uit een Nikon Coolpix W300 camera in de kleur zwart en een waterdichte rugzak. De Coolpix W300 is een robuuste compactcamera die opgewassen is tegen alle weertypen. Met deze camera maakt u fantastische foto’s en 4K/UHD-video’s onder alle omstandigheden. De W300 is namelijk waterdicht tot 30 meter diep, schokbestendig, vorstbestendig en stofdicht. Daarnaast beschikt deze Coolpix over een razendsnelle autofocus en een hybride vibratiereductie over vijf assen. Dit verzekert u van snelle, stabiele en scherpe opnamen, op het land en onder water. De Coolpix W300 is voorzien van een lichtgevoelig Nikkor-groothoekobjectief waarmee u ook in slechte lichtomstandigheden mooie beelden maakt. De 10x Dynamic Fine Zoom4 verdubbelt het bereik van het objectief, zodat u alle actie van dichtbij kunt vastleggen. Al deze eigenschappen maken de Nikon Coolpix W300 de perfecte compactcamera voor de avontuurlijke fotograaf.

Actieprijs: € 399,-


Nikon Coolpix B600

Waar je ook heen gaat, met de Nikon Coolpix B600 compact camera neem je altijd makkelijk supertele beeldkracht met je mee. Het krachtige Nikkor-objectief met 60x optische zoom heeft een bereik van 24-1440mm. Of je nu inzoomt of een groothoekopname maakt, deze camera kan het allemaal.

Deze camera heeft Full HD-video (1080p/30) met stereogeluid en de app SnapBridge voor iOS en Android van Nikon maakt een altijd beschikbare verbinding tussen je camera en je smartphone of tablet mogelijk. U kunt uw foto’s direct ter plekke delen. De datum en locatie kunnen via de GPS op uw smartapparaat worden bijgehouden. U kunt uw smartapparaat zelfs gebruiken om de camera op afstand te bedienen. De B600 is zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen met deze camera prachtige foto’s en video’s maakt. Met onderwerpstanden zoals Sport, Close-up en Zonsondergang worden automatisch de optimale instellingen gekozen voor de beste resultaten. Voor maximaal gemak bij richten en fotograferen selecteert de camera de beste onderwerpstanden voor je.

Actieprijs: € 349,-


Nikon Coolpix B700

De Nikon Coolpix B700 met superzoom legt de kleinste details vast met 20,3-megapixel. Ervaar de legendarische NIKKOR-optiek in een objectief met 60x optische zoom en ED-glas dat ontzagwekkende afstanden kan overbruggen. Deze camera heeft een goed presterend AF-systeem (autofocus). Deze camera is uitgerust met 4K UHD-films en RAW (NRW) voor een hoogwaardige nabewerking. Hij heeft ook een Optische VR (vibratiereductie) van 5 stops met dubbele detectie en een zijzoomknop, zodat cameratrillingen tot het minimum worden beperkt. Bovendien kunt u fotograferen met de elektronische zoeker of de kantelbare lcd-monitor. Via SnapBridge blijft uw camera verbonden met uw smartapparaat.

Actieprijs: € 399,-


Nikon Coolpix A1000

De Nikon Coolpix A1000 met 16 MP is een kleine allround camera voor het eenvoudig fotograferen van mooie dingen, die daarom een perfecte reisgenoot vormt. Het indrukwekkende objectief van de camera biedt 35x optische zoom en heeft een zoombereik van 24-840 mm. Je schakelt met gemak tussen sfeervolle groothoekbeelden en superteleopnamen.

De elektronische zoeker (EVF) met een hoog contrast en 1.166.000 beeldpunten biedt een duidelijk zichtbaar beeld voor comfortabel samenstellen van de compositie. Een oogsensor schakelt de EVF in zodra u de camera voor uw oog houdt. Leg de drukte, geluiden, de zonsondergang vast. Tevens kunt u schitterende 4K/UHD-video-opnamen met maximaal 30 beelden per seconde (bps) en Full HD-video met maximaal 60 bps opnemen, en met de ingebouwde functie voor time-lapse-video kunt u gemakkelijk indrukwekkende clips van straatscènes of steeds dreigender wordende onweerswolken vastleggen. Deze camera heeft bovendien een kantelscherm, aanraakscherm en een zijzoomknop. Foto’s kunnen ook in raw gefotografeerd worden.

Actieprijs: € 419,-


Panasonic Lumix DMC-TZ57 (super geschikt als vlogcamera)

De DMC-TZ57 heeft 16 megapixels maar dan op een gevoelige cmos-sensor, wat de camera nog beter inzetbaar maakt onder moeilijke lichtomstandigheden. Deze superzoom heeft een Panasonic 24-480mm met POWER O.I.S. voor trillingsvrije opnames. Geen overbodige luxe bij 20x zoom… Dankzij de Full HD-videomogelijkheid kun je filmen in een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het 3-inch beeldscherm heeft ruim 1 miljoen pixels gekregen voor een nog betere bruikbaarheid en het kan tot 180 graden omhoog gekanteld worden om selfies te schieten.

Panasonic Lumix DMC-TZ57

Actieprijs: € 269,-


Panasonic Lumix TZ70

De Panasonic Lumix TZ70 is een allround camera met een fraai zoombereik van 24-720mm (30x optische zoom).Hij valt in de categorie travel zoom. Met dit enorme zoombereik en zijn unieke features zoals een raw-functionaliteit en programmeerbare standen zal hij een brede doelgroep aanspreken. Opvallend genoeg is het aantal megapixels flink naar beneden bijgesteld. Telde de TZ60 nog 18 megapixels op zijn 1/2,3″-sensor, voor de TZ70 heeft Panasonic dat aantal teruggebracht naar 12,1. Dat is een resolutie die een stuk lager ligt dan gemiddeld, maar daar is wel wat voor te zeggen. De pixeldiodes zijn groter en dat moet betere ruisprestaties opleveren. Ook de ingebouwde elektronische zoeker is verbeterd. Hij is nog steeds vrij klein, maar beschikt nu over 1,2 miljoen dots in plaats 200.000. Het beeld is daardoor merkbaar scherper. Het is een ideale vakantiecamera voor wie niet wil sjouwen.

panasonic-lumix-dmc-tz70-compact-camera-zwart


Actieprijs: € 299,-
Actieprijs inclusief tas, Jupio-accu en 16 GB geheugenkaart: € 349,-


Panasonic Lumix DMC-TZ80

De Panasonic Lumix DMC-TZ80 is een veelzijdige zakformaat compact camera met een indrukwekkend zoombereik en krachtige multimedia functies, ideaal voor lange reizen of gewoon een dagje uit. De camera beschikt over een lichtsterke 18,1 megapixel beeldsensor die in combinatie met de Venus Engine zorgt voor beelden met rijke kleuren en weinig ruis. Met het drie inch grote touchscreen of de scherpe 0,2 inch elektronische zoeker kunt u gemakkelijk de compositie bepalen. Met innovatieve functies als 4K Photo en Post-Focus is het gemakkelijker dan ooit om onderwerpen precies zo vast te leggen als u wilt. Daarnaast kunt u u de camera volledig handmatig instellen om uw creativiteit ten volste te kunnen benutten en dankzij de ingebouwde WiFi kunt u op eenvoudige wijze al uw foto’s en video’s delen met familie en vrienden.

Panasonic Lumix DMC-TZ80

Actieprijs: € 289,-


Panasonic Lumix DC-FZ82

De Panasonic Lumix DMC-FZ82 compact camera is een zeer geavanceerde bridgecamera voorzien van een 18,1-megapixel sensor en 60x optische zoom. Redelijk uniek is dat deze camera in fullframe equivalent al begint met een behoorlijke groothoek van 20mm. Je onderwerp wordt haarscherp in beeld gebracht door het scherpe 3.0 inch LCD display of door de elektronische zoeker met 1.17 miljoen beeldpunten. En weet je niet precies waar je op wilt scherpstellen, met Post Focus heb je de mogelijkheid om na de tijd te bepalen welk deel je haarscherp wilt hebben.

Actieprijs: € 299,-


Panasonic Lumix DMC-TZ90 (ideale vlogcamera!)

De veelzijdige Panasonic Lumix DMC-TZ90 is een ultra-compacte camera met een krachtige 30x optische zoom en maar liefst 60x digitale zoom. Tevens een zeer uitgebreide multimediafuncties. De ideale combinatie voor de reislustige fotograaf die geen grote spiegelreflexcamera of systeemcamera mee wil nemen. De TZ90 beschikt over een uiterst gevoelige 20.3 megapixel sensor die in combinatie met de Venus Engine zorgt voor contrastrijke opnames met levendige kleuren en zeer weinig ruis. Het drie inch grote touchscreen en de hoge resolutie 0.2 inch elektronische zoeker maken het bepalen van de compositie wel zeer eenvoudig. Met innovatieve functies zoals 4K Photo en Post Focus kun je onderwerpen precies zo vastleggen zoals jij dat wilt. Je kunt de camera alle instellingen automatisch laten maken voor de mooiste opname. En mocht je echt creatief aan de slag willen, de camera is ook volledig handmatig in te stellen. Bovendien maakt de ingebouwde wifi het zeer eenvoudig om al je foto’s en video’s te delen met familie, vrienden en kennissen.

Actieprijs: € 379,-


Panasonic Lumix DMC-TZ95

De Panasonic Lumix DMC-TZ95 compact camera maakt het fotograferen van veraf een peulenschil. Met 30x optische zoom, een hoge resolutie 20.3 megapixel sensor en 4K video is de TZ95 de ideale reisgenoot tijdens al je vakanties en trips.

De TZ95 beschikt over een krachtige Leica lens met een 24-720mm brandpuntsafstand (35mm equivalent). Deze camera heeft een 3.0″ TFT LCD touchscreen en is 180 graden kantelbaar van boven naar onder. Dit maakt het makkelijk om selfies te nemen of vanaf je favoriete locatie te vloggen. De Panasonic TZ95 beschikt over zowel bluetooth als wifi-connectiviteit, waardoor je snel en gemakkelijk je beelden deelt met vrienden en familie of op social media. Je maakt ook van afstand opnames door je camera met je smartphone te verbinden.

Actieprijs: € 399,-


Panasonic Lumix DMC-TZ100

De Panasonic Lumix DMC-TZ100 compactcamera is krachtig en bijzonder veelzijdig. Deze fotocamera voelt zich net zo goed thuis in de drukte van de stad als in de natuur. Dankzij een Leica DC Elmarit lens met 10x optische zoom en een hoogwaardige 1″-sensor met 20 MP is het makkelijker dan ooit om al uw fotomomenten voor altijd vast te leggen. De camera is daarbij lekker compact en past eenvoudig in uw jaszak.
De verbazingwekkende 4K Video technologie maakt het mogelijk om uw reis op te nemen in tot wel 4 keer de kwaliteit van Full HD. Meer spanning, meer detail en nog meer herinneringen om op terug te kijken. Bovendien is de Lumix TZ100 voorzien van een Live View Finder, die automatisch aangaat als u de camera naar uw oog brengt, zodat u alle details ziet en de perfecte opname kan maken.

Panasonic Lumix DMC-TZ100

Actieprijs: € 459,-


Panasonic Lumix DMC-FZ300

De Panasonic Lumix DMC-FZ300 is een compactcamera die geschikt is voor de gevorderde fotograaf. De camera is voorzien van een 24x optische zoom en een beeldstabilisatie, waardoor je gemakkelijk onbewogen close-ups maakt van wilde dieren en sportwedstrijden. Voor het vastleggen van actiemomenten gebruik je de 4K-technologie. Hiermee knip je nauwkeurig een specifieke foto uit de videobeelden. Zo ben je in staat om zelfs de meest kortstondige momenten, zoals een vogel die opvliegt of een vis die uit het water springt, vast te leggen. Je fotografeert en filmt eenvoudig vanuit hoge en lage hoeken dankzij het kantelbare touchscreen. De camera is bedienbaar met je telefoon, zodat je het toestel niet vast hoeft te houden terwijl je wacht op het juiste actiemoment.

Panasonic Lumix DMC-FZ300

Actieprijs: € 439,-


Panasonic Lumix DMC-LX100 Zwart

De Panasonic Lumix LX100 compactcamera combineert een Micro 4/3″-sensor met een snelle 24mm F1.7-2.8 Leica DC Vario-Summilux-lens en handmatige bediening. Deze hoogwaardige camera biedt een niveau van creatieve bediening dat normaliter alleen beschikbaar is op complexe camerasystemen.
Binnenin de LX100 bevindt zich een 12,8 megapixel sensor met een oppervlakte die 7x groter is dan bij een conventionele compactcamera. Dankzij de grotere sensor en verhoudingsgewijze schakelaar kunt u snel een keuze maken uit verschillende beeldverhoudingen, waaronder 16:9 voor groothoekopnamen.

Panasonic Lumix DMC-LX100

Actieprijs: € 499,-


Panasonic Lumix DMC-FZ1000

De Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 camera is een bridge-stijl point-and-shoot camera met een grote 20,1MP 1″ High Sensitivity MOS-sensor met hoge resolutie 4K video-opname en kan opnamen maken tot 50fps. De beeldsensor biedt opmerkelijke gevoeligheid, een uitbreidbaar ISO 25600 met een hoge signaal-ruisverhouding voor een schonere beeldkwaliteit met minder beeldruis. Ontworpen voor doeltreffende hybride foto en video opname prestaties, kan de 4K uitgang worden gebruikt om in-camera 8MP screendumps van videobestanden op te slaan voor vereenvoudigde multimedia output.

Actieprijs: € 499,-


Panasonic Lumix DMC-FZ2000

De Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 is een compactcamera die vanwege zijn hoogwaardige foto- en videografische prestaties geschikt is voor zowel semi-professionele videomakers als veeleisende fotografen. De camera heeft een 20x optische Leica DC Vario-Elmarit zoomlens met een 20,1 megapixel 1.0″ MOS sensor en bovendien de mogelijkheid voor video-opname in ongekende 4K kwaliteit. De lens is voorzien van een interne zoomstructuur voor een soepele en stabiele zoom en onderdrukt beeldverschuiving met 80% ten opzichte van de FZ1000. Door middel van een galvanometer-aandrijving voor het diafragma worden plotselinge veranderingen in de helderheid nauwkeurig gevolgd, wat een snelle en naadloze diafragmaregeling tijdens het zoomen mogelijk maakt.

Actieprijs: € 799,-


Panasonic Lumix DMC-LX15

Het meest opvallende kenmerk van de Panasonic Lumix DMC-LX15 compact camera is toch wel de lens. Hij beschikt namelijk over een kristalheldere Leica DC lens met een bereik van 24-72mm  en een lichtsterkte van f/1.4-2.8. Hierdoor is de absolute kwaliteit van uw afbeeldingen gewaarborgd. Hij heeft 20,1 megapixel en een ISO-bereik dat kan worden uitgebreid tot ISO 25.600. De camera filmt en fotografeert in UHD 4K en heeft een kantelbaar LCD.

Panasonic Lumix DMC-LX15

Actieprijs: € 499,-


Sony Cybershot DSC-WX500

De Sony DSC-WX500 is een bijzonder compacte camera met een gigantisch zoombereik. De ZEISS Vario-Sonnar T-lens zoomt namelijk 30 keer optisch in, waardoor geen onderwerp meer te ver weg is. Hij maakt gebruik van een 18,2-megapixelsensor die zelfs in lage lichtomstandigheden mooie foto’s maakt. Softwarematig kan de WX500 je foto’s retoucheren om een nog mooier resultaat te geven, zoals het verzachten van de huid of het witter maken van tanden. De camera beschikt over een 3.0-inch kantelbaar beeldscherm, dat tot 180° te kantelen is en daardoor vloggen en het maken van selfies een stuk makkelijker maakt. Daarnaast is het handig om het scherm te kantelen als je een foto van een laag object wil maken of als je last hebt van zonlicht. De Sony DSC-WX500 beschikt over een intelligente automaat die de juiste instellingen kiest, maar biedt ook volledige vrijheid om zelf instellingen te wijzigen. Hij filmt in Full HD-resolutie, beschikt over een optische stabilisatie en ondersteunt wifi en NFC om de foto’s en video’s snel op je smartphone te zetten. Via de PlayMemories-app bedien je zelfs de WX500 op afstand via smartphone of tablet.

Actieprijs: € 269,-


Sony Cybershot DSC-HX400V

De Sony Cybershot DSC HX400V is een bridge-camera omdat hij de vorm heeft van een spiegelreflexcamera maar wel over een kleinere sensor beschikt. Ook biedt een bridge-camera geen mogelijkheid voor het wisselen van objectieven, maar ondanks dat heeft de Sony Cybershot DSC HX400 een erg groot zoombereik. De Sony DSC-HX 400V heeft een enorme 50x optische zoom (100x heldere beeldzoom) en een gevoelige Exmor R-CMOS-sensor met 20,4 MP. Dat zorgt voor zeer gedetailleerde beelden, of jouw onderwerp nu dichtbij of ver weg is.

De speciale Lock-On autofocus van de DSC HX400V bevat meerdere scherpstelpunten die het bewegende onderwerp te allen tijden herkend. Dit (bewegende) onderwerp wordt door deze autofocus goed in beeld gehouden waardoor u scherpe beelden kunt maken. Dit is met name bij het fotograferen van bewegende onderwerpen een welkome aanvulling. Het kan namelijk moeilijk zijn om in zo’n situaties goed scherp te stellen. Deze camera maakt ook video-opnames in Full HD kwaliteit. Tevens heeft hij een geïntegreerde WiFi- en NFC-functie.

Sony Cybershot DSC-HX400V

Actieprijs camera: € 369,-
Actieprijs camera + tas Lowe Pro Adventura 120 + geheugenkaart 16 GB: € 439,-


Sony Cybershot DSC-HX90V compactcamera

De zeer compacte Sony Cybershot DSC-HX90V compactcamera beschikt over Vario-Sonnar T* lens met maar liefst 30x optische zoom en een 35mm-equivalent van 24-720mm die door Sony en Zeiss samen is ontwikkeld, een 18,2 megapixel sensor en een krachtige BIONZ X beeldprocessor voor snelle beeldverwerking. Met de zeer gevoelige beeldsensor en het grote ISO-bereik van 80 tot maximaal 12.800 maakt u moeiteloos opnames in bijna elke lichtomstandigheid. Bepaal gemakkelijk de compositie met de heldere intrekbare OLED Tru-Finder en maak prachtige selfies en opnames uit lage posities met het 180 graden kantelbare LCD display. Geniet bovendien van uitgebreide full HD-filmmogelijkheden en deel uw foto’s en video gemakkelijk via social media dankzij de ingebouwde wifi- en NFC-connectiviteit. Bovendien kunt u uw foto’s van locatie-informatie voorzien dankzij de ingebouwde GPS.

Sony Cybershot DSC-HX90V compact camera_thumb

Actieprijs camera: € 319,-


Canon PowerShot SX620 HS zwart

Dit model van Canon heeft een 1/2.3 inch-sensor en DIGIC 4+-beeldprocessor, waarmee prima foto’s geschoten kunnen worden. Daarnaast valt de 25x optische zoom op. De equivalente brandpuntsafstand is dan ook 25-625 mm, een prachtig bereik wanneer je bijvoorbeeld gaat reizen met de camera. De Full HD-videoresolutie (30fps) en afmeting van slechts 9,7 centimeter breed maken de SX620 een complete camera binnen zijn segment. Het LCD-scherm van drie inch heeft een resolutie van 922.000 pixels. Zo kun je direct de foto’s goed terugkijken op het scherm, maar direct delen met een smartphone of tablet is natuurlijk ook mogelijk dankzij Wi-Fi of NFC.

Actieprijs: € 199,-


Canon PowerShot SX730 HS + Travel Kit zwart

De nieuwe Canon PowerShot SX730 HS is de opvolger van de SX720. Nieuw is het LCD-scherm dat 180 graden kan kantelen zodat je eenvoudig selfies kunt maken of kunt vloggen. De SX730 HS is uitgerust met Zoom Framing Assist, dat je helpt het onderwerp terug te vinden als je bent ingezoomd. Deze camera is de ideale reiscamera in zakformaat met 40x zoom en veelzijdige, creatieve controle. Deze camera beschikt over smartphone connectiviteit, een grote 40x zoomlens, een 24 mm groothoeklens en de mogelijkheid tot het maken van realistische Full HD -video’s met 60 fps. Met de PowerShot SX730 HS maakt u dankzij het 20,3 Megapixel HS System perfecte opnamen, zowel overdag als ’s nachts.

Deze travel kit bestaat uit een handige Canon tas en een GorillaPod.

Actieprijs incl. Travel Kit: € 299,-


Sony Cybershot DSC-RX100M3

De DSC-RX100M3 is uitgerust met 20,1 megapixels Exmor R-CMOS-sensor, 2,9x optische zoom en BIONZ-processor voor een snelle beeldverwerking. Dankzij het 24mm groothoekobjectief past er meer op een scherm, handig voor landschappen en groepsfoto’s. Verder beschikt de RX100M3 over een ingebouwde elektronische zoeker waarmee u nauwkeurigere en betere composities maakt en een kantelbaar Lcd-scherm wat het makkelijk maakt om vanuit elke hoek te fotograferen. Daarnaast maakt u met één druk op de knop heldere en scherpe Full HD-films, die u eenvoudig kunt afspelen op uw televisie. Tot slot kunt u de opnames delen via WiFi of uw camera tegen een NFC-smartphone of -tablet houden om direct de opnames te delen met de one-touch connection via NFC.

sony_dscrx100m3_b_cyber_shot_dsc_rx100_iii_digital_1049537

Actieprijs: € 479,-


Sony Cybershot RX10 IV

Het is nu nog makkelijker om op elk gewenst moment prachtige foto’s en films vast te leggen. De nieuwe RX10 IV is veel meer dan een solide en slimme alles-in-één compactcamera — hij heeft genoeg baanbrekende innovaties waar zelfs professionals van onder de indruk zullen zijn, van een ultrasnel autofocussysteem tot legendarische lenzen in het hele 25x optische zoombereik, tot uitzonderlijk precieze, krachtige beeldverwerking en meer.

Sony voorziet de RX10 IV van lenzen met een bijzonder hoog diafragma, een zeer geavanceerd BIONZ X-processor voor een hoge resolutie tot aan de rand van de afbeelding, de mogelijkheid voor opnamen met ongelofelijke scherpstelling en stabiele close-ups, en nog veel meer. De kwaliteit van elke foto en film, zelfs bij opnamen op hoge snelheid, is duidelijk net zo superieur als alle innovaties binnen deze briljante Cybershot.

Actieprijs: € 1999,- + gratis 16GB SD-kaart


Fujifilm FinePix XP130 (onderwatercamera)

De Fujifilm FinePix XP130 heeft een stevige behuizing waardoor hij valbestendig is en waterdicht tot 20 meter. Hierdoor kan hij tegen een stootje bij het vastleggen van buitenactiviteiten en -sporten. Daarnaast maak je er onderwaterfoto’s mee. Dankzij de 16,4 megapixel sensor zijn je beelden van hoogwaardige kwaliteit. Met de camera film je in Full HD kwaliteit met 60 beelden per seconde. De optische beeldstabilisatie vermindert onscherpte door bewegingen. Zo leg je je acties scherp vast. Via wifi stuur je eenvoudig je beelden naar je smartphone of tablet.

Actieprijs: € 209,-


Fujifilm Instax Mini 8

De direct-klaar camera van Fujifilm wordt gekenmerkt door een groot bedieningsgemak. Uiteraard zijn de foto’s direct te printen. De brede witte rand om de foto’s, is ideaal om uw meest creatieve teksten direct bij de foto te zetten. Dat is de kracht van Fujifilm Instax: fotoplezier. Speciaal voor iedereen die echt direct wil genieten van de fraaiste foto’s. Alleen met een Fujifilm direct-klaar camera beleeft u elk bijzonder moment direct opnieuw.

De Instax Mini 8 is te koop in de kleuren zwart, paars en wit.

Fujifilm Instax mini 8

Actieprijs: € 59,-


Fujifilm Instax Film Mini dubbelpak (2x 10 foto’s)

Deze super snelle Instax-film in creditcardformaat maakt foto’s van hoge kwaliteit. De Fujifilm Instax Mini Color Film Glossy heeft een lichtgevoeligheid van 800 ISO en er zitten 10 vellen in een verpakking. U kunt kraakheldere foto’s maken door de fijne korrel en heldere kleuren en u heeft snel resultaat door de directe ontwikkeling van de film.

Fujifilm Instax mini film

Actieprijs: € 17,95

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto