Foto op canvas

Laat van uw mooiste moment een canvas maken

U wilt natuurlijk alles uit uw foto op canvas halen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw foto op canvas optimaal is en dat deze 100% voldoet aan uw wensen. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende opties, zodat er altijd wel een goede optie voor u tussen zit.

Framedikte

Bij Foto Swager wordt uw foto op canvas standaard gespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Het frame van twee centimeter past in elke ruimte en maakt van uw foto een tastbare herinnering.

2-cm-4cm-frame-canvasAls u uw foto op een canvas met een framedikte van 4 cm wilt, dan kunt u dat aangeven tijdens het bestellen. Bij de 4-centimeter-variant hangt het doek iets verder van de muur, waardoor het een meer ruimtelijk effect krijgt. Het dikkere frame geeft het canvas meer ‘body’ en uw foto wordt een echte blikvanger. De meerprijs van een 4-centimeter-frame is slechts 15%.

Kleurenfoto naar zwart/wit-effect

Wij bewerken uw foto gratis van kleur naar zwart/wit.

girl

Kleurenfoto naar sepia-effect

Gratis bewerking met een sepia-effect.

cats

Rode ogen verwijderen

Ook het verwijderen van rode ogen, veroorzaakt door de flits van de camera, doen wij gratis voor u.

red eyes

XXL-foto op canvas

Waar andere canvas-websites zeer beperkte maten leveren, gaan wij een stapje verder! Wij kunnen vrijwel alle maten tussen 300 x 145 cm leveren.

xxl foto

Meerluik van canvas

Uw foto verdeeld over meerdere canvasdoeken… een bijzondere eyecatcher! Uw foto’s worden zo bewerkt dat de vooraanzichten naadloos op elkaar aansluiten, ook wel bezel-correction genoemd.

meerluik boom drieluik

Ringfoto