Flitsers en lampen

Nissin i40 flitser

Een super compacte flitser van slechts 203 gram, dit maakt de Nissin i40 de kleinste flitser op de markt waarbij de kop volledig te verstellen is. Alle wenselijke flitsfuncties zijn ingebouwd: draadloze TTL Modus en High-Speed Sync tot en met 1/8000 seconde, wat het mogelijk maakt het daglicht te overpoweren. Ideaal om binnen of buiten schaduwen op te lichten en creatief in te flitsen. Onder de flitskop zit een videolicht dat instelbaar is in 9 standen. Eenvoudige en duidelijke bediening zonder ingewikkelde menu’s. Twee draaiwielen, een aan/uit schakelaar en een testknop.

Nissin i40 flitser

Actieprijs: € 219,-. Te verkrijgen voor Nikon, Canon, Sony, Olympus en Panasonic.


Falcon Eyes SO-28TD

De Falcon Eyes SO-28TD is een moderne LED-oplossing, die zorgt voor een extreem zacht licht. De individuele LEDs zijn niet zichtbaar, maar in plaats daarvan wordt er één zachte lichtwaas uitgestraald. Het wattage van de SO-28TD bedraagt 28 watt. Het licht wordt uitgestraald binnen een hoek van 65 graden, waarbij de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren. De helderheid van het licht is traploos instelbaar middels het ingebouwde touchscreen. Het is ook mogelijk om de kleurtemperatuur aan te passen, van 3000K tot 5600K. U kunt de SO-28TD van stroom voorzien met de meegeleverde stroomadapter of een optionele NP-F accu. De SO-28TD heeft een diameter van 30cm.

Actieprijs: € 199,-


Caruba Portable fotostudio 50x50x50cm (ministudio)

Transformeer deze compacte en stevige draagtas tot een zeer complete fotostudio met vier verschillende achtergronden, twee lampjes en een stevig statief voor uw camera. De transformatie van tas tot studio is in een oogwenk gedaan door de tas aan de achterkant te openen en de zijkanten uit te vouwen. De positie van de wanden is met behulp van klittenband vast te zetten.
De mini-studio heeft, eenmaal uitgeklapt, een afmeting van 50 x 50 x 50 centimeter. Ideaal voor het maken van productfoto’s waar u maar wilt! Ook de achtergrond is snel te bevestigen met behulp van klittenband. Met de witte, zwarte, rode of blauwe achtergrond creëert u direct de gewenste sfeer. Bovendien zijn deze kleuren eenvoudig te gebruiken als achtergrond voor onderwerpen die vrijstaand gemaakt moeten worden.

Caruba Portable Fotostudio 50x50x50cm ( ministudio)

Actieprijs: € 64,99


Metz Mecastudio BL-200 SB-Kit II flitserset

Voor gepassioneerde amateurfotografen die dromen van een eigen fotostudio is de Metz Mecastudio BL-200 SB-Kit II met een flitsvermogen van 200 watt en een richtgetal van 50 een droom die uitkomt. Deze flitserset vormt de perfecte basis voor een beginnende studiofotograaf. De set biedt u de nodige flitssterkte en talloze instelmogelijkheden en de perfect om creatieve verlichting te produceren.
De Metz Mecastudio BL-200 SB-Kit II zorgt ervoor dat u perfect uitgerust bent met alles wat u nodig hebt om te beginnen. De kit wordt geleverd inclusief tas.

Complete uitrusting voor uw studio
De Metz Mecastudio BL-200 SB-Kit II bevat 2 Mecastudio BL-200 studioflitskoppen, twee netsnoeren, twee sync-kabels, twee LS-200 luchtgeveerde lampstatieven van elk 200 cm lang, één SR-18 standaard reflector, één UM-80 BW zwart/witte paraplu 84 cm en een B-80 koffer voor twee studioflitskoppen inclusief toebehoren.

Metz Mecastudio BL-200 SB Kit II

Actieprijs: € 399,-

Ringfoto