Tassen

Lowepro Fastpack 150AW / 250AW

De lichtgewicht Lowepro Fastpack 150AW / 250AW rugzak is een ideale slingshot fototas om zonder problemen uw spiegelreflexcamera de hele dag mee op pad te nemen. De Lowepro SlingShot Edge 250AW cameratas is de grote broer van de Edge 150AW. De SlingShot cameratassen behoren tot de populairste fototassen en de 250AW voegt aan die tassenserie een extra dimensie toe. De moderne en compacte, universele slingbag is zeer geschikt voor allround gebruik in de stad en op reis. Met één beweging draai je de tas naar voren om via de handige zij-ingang razendsnel je camera te grijpen. Mis geen enkel fotomoment met deze urban slingbag!

Lowe tas


Lowepro Transit-serie

De Transit Backpack van Lowepro is een unieke en uitgebreide camerarugzak voor een camera en objectieven en een flitser, verder is er ruimte voor persoonlijke spullen als een smartphone en waardevolle papieren. Deze rugzak is in verschillende formaten leverbaar. Het formaat is afhankelijk van de hoeveelheid toebehoren wat u in de tas kwijt zou willen. Deze fotorugzak is flexibel in te richten en is geschikt voor vele typen fotografen.

transit sling


Lowepro Slingshot-serie

De Lowepro Slingshot-serie is een universele slingbag gemaakt voor spiegelreflexcamera’s en objectieven en een flitser, verder is er ruimte voor persoonlijke spullen en overige accessoires. Via de handige zij-ingang heb je altijd snelle toegang tot je camera en mis je geen enkel fotomoment. Door het lichtgewicht design is de tas gemakkelijk mee te nemen tijdens een dagje uit.

slingshot


Lowepro Dashpoint-serie

De Dashpoint-serie. Een cameratas van Lowepro is een multi-functionele, op outdoor-geïnspireerde, lichtgewichte buidel die je compact camera, compacte videocamera of smartphone beschermt tegen vallen en stoten.

dashpoint


Lowepro Apex-serie

Lowepro Apex biedt plaats aan een (ultra)compactcamera, geheugenkaart, camera-accu en andere kleine foto-accessoires. De Apex heeft een harde, schokbestendige en beschermende bodem en is daardoor één van de veiligste cameratassen voor compactcamera’s in zijn soort.

apex


Crumpler-serie

De Crumpler-serie is een lichtgewicht tas die je compactcamera of compacte videocamera beschermt. Deze Crumpler-series zijn uniek vanwege hun design.

crumpler

Ringfoto