Verrekijkers

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor verrekijkers. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Vortex, Konus en meer! U koopt bij Foto Swager al een verrekijker vanaf € 19,99.

Vortex Triump HD 10×42 Verrekijker

Koop de verrekijker met de beste beeldkwaliteit, ergonomie en duurzaamheid in zijn klasse. Volledig water-, mist- en schokbestendig. Volledig multi-coated lens voor scherpte van rand tot rand en lichttransmissie die je zou verwachten in bino’s die veel meer kosten. Berg ze op in uw vrachtwagen, rugzak of go-bag voor licht glaswerk. Dit robuuste, HD optische systeem levert verstelbare oogschelpen en een dioptrie voor aangepaste, comfortabele weergave. Wordt ook geleverd met handige nekriem en verstelbare GlassPak-harnas voor snelle toegang en gemakkelijk mee te nemen, waar het buitenavontuur je ook brengt.

Prijs: € 149,00 incl. VIP-garantie


Vortex Crossfire HD 8×42 Verrekijker

De Vortex Crossfire HD is de nieuwe en verbeterde versie in de Crossfire-serie van Vortex. Vortex heeft de Crossfire HD 8×42 Verrekijker uitgerust met een verbeterd HD optisch systeem met volledig Multi Coated lenzen. Dit zorgt voor een hogere lichttransmissie waardoor u heldere en scherpere beelden krijgt dan bij zijn voorganger. Ook wordt de Vortex Crossfire HD 8×42 Verrekijker uitgerust met een Vortex Glasspak Verrekijker Harnas waarin u uw verrekijker goed kunt beschermen op momenten dat u de verrekijker niet gebruikt. Deze tas kunt u eenvoudig op uw borst hangen zodat u hem met één handbeweging kunt pakken. De Verrekijker heeft Vip Garantie.

Prijs: € 179,99


Vortex Crossfire HD 10×42 Verrekijker

De Vortex Crossfire HD is de nieuwe en verbeterde versie in de Crossfire-serie van Vortex. Vortex heeft de Crossfire HD 10×42 Verrekijker uitgerust met een verbeterd HD optisch systeem met volledig Multi Coated lenzen. Dit zorgt voor een hogere lichttransmissie waardoor u heldere en scherpere beelden krijgt dan bij zijn voorganger. Ook wordt de Vortex Crossfire HD 10×42 Verrekijker uitgerust met een Vortex Glasspak Verrekijker Harnas waarin u uw verrekijker goed kunt beschermen op momenten dat u de verrekijker niet gebruikt. Deze tas kunt u eenvoudig op uw borst hangen zodat u hem met één handbeweging kunt pakken. De Verrekijker heeft Vip Garantie.

Prijs: € 229,00


Vortex Crossfire HD 12×50 Verrekijker

De Vortex Crossfire HD is de nieuwe en verbeterde versie in de Crossfire-serie van Vortex. Vortex heeft de Crossfire HD 12×50 Verrekijker uitgerust met een verbeterd HD optisch systeem met volledig Multi Coated lenzen. Dit zorgt voor een hogere lichttransmissie waardoor u heldere en scherpere beelden krijgt dan bij zijn voorganger. Ook wordt de Vortex Crossfire HD 12×50 Verrekijker uitgerust met een Vortex Glasspak Verrekijker Harnas waarin u uw verrekijker goed kunt beschermen op momenten dat u de verrekijker niet gebruikt. Deze tas kunt u eenvoudig op uw borst hangen zodat u hem met één handbeweging kunt pakken. De Verrekijker heeft Vip Garantie.

Prijs: € 279,99


Vortex Diamondback HD 8×42 Verrekijker

De Vortex Diamondback HD 8×42 Verrekijker is één van de nieuwe verrekijkers uit de compacte Diamondback HD serie van Vortex. In deze Diamondback HD serie is het optiek geoptimaliseerd. Doordat gebruik gemaakt wordt van geselecteerde glaselementen kan een uitzonderlijk helder beeld worden gerealiseerd. De Diamondback HD heeft een uitstekende kleurgetrouwheid en het volledige beeld is haarscherp.

Doordat de Vortex Diamondback HD 8×42 compact en licht van gewicht is, kunt u deze verrekijker voor een diversiteit aan observaties gebruiken. Tijdens fiets- en wandeltochten kunt u de Vortex Diamondback HD 8×42 gebruiken om snel te observeren. Maar ook tijdens stedentrips is het verstandig om de Vortex Diamondback HD mee te nemen en omdat het al mogelijk is om vanaf 2 meter scherp te stellen, kunt u elk detail maar liefst 8 maal vergroten. Met harnastas. De Verrekijker heeft Vip Garantie.

 
Prijs: € 329,99


Vortex Diamondback HD 10×42 Verrekijker

De Vortex Diamondback HD 10×42 Verrekijker is één van de nieuwe verrekijkers uit de compacte Diamondback HD serie van Vortex. In deze Diamondback HD serie is het optiek geoptimaliseerd. Doordat gebruik gemaakt wordt van geselecteerde glaselementen kan een uitzonderlijk helder beeld worden gerealiseerd. De Diamondback HD heeft een uitstekende kleurgetrouwheid en het volledige beeld is haarscherp.

Bij de Vortex Diamondback HD 10×42 wordt het GlassPak verrekijkerharnas geleverd waarmee u de verrekijker altijd binnen handbereik hebt zodat de Diamondback HD snel inzetbaar is, terwijl het bescherming biedt en aanzienlijk meer comfort biedt dan traditionele draagriemen.Doordat de Vortex Diamondback HD 10×42 compact en licht van gewicht is, kunt u deze verrekijker voor een diversiteit aan observaties gebruiken. Tijdens fiets- en wandeltochten kunt u de Vortex Diamondback HD 10×42 gebruiken om snel te observeren. Maar ook tijdens stedentrips is het verstandig om de Vortex Diamondback HD mee te nemen en omdat het al mogelijk is om vanaf 2 meter scherp te stellen, kunt u elk detail maar liefst 10 maal vergroten. De Verrekijker heeft Vip Garantie.

Prijs: € 329,-


Vortex Vanquish 8×26 Verrekijker

De Vortex Vanquish 8×26 Verrekijker is de kleinste verrekijker uit het assortiment van Vortex. Deze kleine verrekijker is door zijn formaat en lage gewicht ideaal voor onderweg. De Vanquish is voorzien van een hoge kwaliteit glas en fully multi coated optiek voor een heel scherp en kleurecht beeld. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. De Verrekijker heeft Vip Garantie. Met tas.

Prijs: € 119,-


Vortex Vanquish 10×26 Verrekijker

De Vortex Vanquish 10×26 Verrekijker is de kleinste verrekijker uit het assortiment van Vortex. Deze kleine verrekijker is door zijn formaat en lage gewicht ideaal voor onderweg. De Vanquish is voorzien van een hoge kwaliteit glas en fully multi coated optiek voor een heel scherp en kleurecht beeld. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. De Verrekijker heeft Vip Garantie. Met tas.

Prijs: € 129,-


Vortex Solo 10×25 Monoculair

Met het Vortex Solo 10×25 Monoculair heeft u altijd een goede kijker bij de hand. Dit compacte en makkelijk mee te nemen monoculair brengt de kwaliteit dichterbij voor de enthousiaste outdoor liefhebbers. Van boogschutter tot backpacker, het Vortex Solo 10×25 Monoculair is voor iedereen een perfecte toevoeging aan de uitrusting.

Prijs: € 99,99


Vortex Solo 8×25 Monoculair

Met het Vortex Solo 8×25 Monoculair heeft u altijd een goede kijker bij de hand. Dit compacte en makkelijk mee te nemen monoculair brengt de kwaliteit dichterbij voor de enthousiaste outdoor liefhebbers. Van boogschutter tot backpacker, het Vortex Solo 8×25 Monoculair is voor iedereen een perfecte toevoeging aan de uitrusting.

Prijs: € 79,-


Konus Spotting Scope Konuspot-65C 15-45×65

De Konus Spotting Scope Konuspot-65C 15-45×65 is een handzame spotting scope voor vogel- en vliegtuigspotters. Met een variabele zoom van 15-45x en het BaK-4 glas met multicoatings geeft deze spotting scope een natuurgetrouw beeld weer. Door de compacte behuizing en het lichte gewicht is de Konuspot-65C ideaal om mee te nemen onderweg. Doordat de Konuspot-65C is uitgerust met een Smartphone- en Konuspot DSLR adapter kunnen de mooiste waarnemingen bewaard blijven. Met een inkijkhoek van 45 graden kunt u op een uiterst ontspannen manier observaties doen. Met extra accessoires.

Prijs: € 219,99


Konus Spotting Scope Konuspot-80C 20-60×80

De Konus Spotting Scope Konuspot-80C 20-60×80 is een aantrekkelijke spotting scope voor vogel- en vliegtuigspotters. Met een variabele zoom van 20-60x en het BaK-4 glas met multicoatings geeft deze spotting scope een helder en natuurgetrouw beeld weer. Ook in omstandigheden met minder licht geeft de Konuspot-80C 20-60×80 een goed beeld. Door een inkijkhoek van 45 graden kunt u op een uiterst ontspannen manier observaties doen. Met extra Accessoires.

Prijs: € 319,99


Konus Verrekijker Basic 10×25

De Konus Basic 10×25 is een uitstekende verrekijker voor de prijsbewuste klant. Het is ontworpen met een hoge kwaliteit rubberen omhulsel en heeft een Ruby Coated optiek voor een scherp beeld. Deze compacte verrekijker is geschikt om mee te nemen op reis en is tevens goed te gebruiken bij concerten en sportevenementen.

Prijs: € 22,99


Konus Verrekijker Basic 8×21

De Konus Basic 8×21 is een uitstekende verrekijker voor de prijsbewuste klant. Het is ontworpen met een hoge kwaliteit rubberen omhulsel en heeft een Ruby Coated optiek voor een scherp beeld. Deze compacte verrekijker is geschikt om mee te nemen op reis en is tevens goed te gebruiken bij concerten en sportevenementen.

Prijs: € 19,99

Ringfoto