Verrekijkers

Nikon-verrekijker

Kom dichterbij met Nikon. Dit veelzijdige assortiment van Nikon is uitgerust met de series Monarch, Prostaff, Fieldscope en de Aculon. Deze zijn zeer geschikt voor culturele evenementen tot vogels kijken. Dus voor ieder geschikt object een schitterende verrekijker.

nikonkopie


Bushnell-verrekijkers

Bushnell is een zeer innovatieve ontwikkelaar van verrekijkers en heel veel andere outdoorproducten. De ervaring in het maken van Bushnell-verrekijkers gaat terug tot 1948, toen David Bushnell het bedrijf oprichtte. Dit veelzijdige assortiment van Bushnell bestaat uit de series Elite, Legend, Excursion en Trophy. De verrekijkers worden heel veel gebruikt door vogelspotters, jagers en natuurliefhebbers.

bushnellkopie


Steiner-verrekijkers

Steiner-verrekijkers zijn beschikbaar in verschillende categorieën: watersport, wildobservatie, vogelspotten, natuurobservatie en outdoor. Jarenlang vertrouwen van de Steiner-gebruikers heeft er voor gezorgd dat Steiner marktleider is op het gebied van het maken van verrekijkers voor zowel professionals als liefhebbers.

steinerkopie

 


Vanguard Endeavor XF 60A Spotting Scope

De Vanguard Endeavor XF 60A Spotting Scope biedt een uitstekende beeldkwaliteit en een zeer groot gezichtsveld voor natuurliefhebbers en jagers. De spotting scope heeft een gepantserde body van rubber en is waterdicht en stikstofgevuld voor een condensvrije kijkervaring. De spotting scope is uitgerust met een 60mm lens en wordt geleverd met een 15-45x oculair. Het grote focuswiel is, zelfs met handschoenen aan, gemakkelijk te bedienen. Verder beschikt de spotting scope over een uitschuifbaar rubberen oogschelp en een indrukwekkende oogafstand, zelfs bij de hoogste zoominstellingen.

kijker

Prijs: € 299,-

Ringfoto