Digitale fotolijsten

Een digitale fotolijst biedt vele mogelijkheden en behalve foto’s kunnen veel modellen ook video’s en filmpjes afspelen. Een digitale fotolijst werkt met een geheugenkaart of USB-stick, maar er zijn ook varianten met een intern geheugen. Het is mogelijk een enkele foto continu weer te geven of om een doorlopende diashow weer te geven. De interval en overgangen zijn per model anders instelbaar.
Een digitale fotolijst is in verschillende formaten te verkrijgen.

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden of loopt u even binnen in onze winkel.

Frameo Digitale Fotolijst HF-101WB 10.1 Inch

De HF-101WB van Frameo is een houten digitale fotolijst met een 10.1 inch IPS scherm. Het bijzondere aan de Frameo is dat u met een smartphone-app draadloos foto’s op de Frameo kunt plaatsen. Plaats de Frameo centraal in uw woonkamer en geniet van de mooiste foto’s, gemaakt door u en uw familie. Bediening is zeer eenvoudig, door het aanraakgevoelige scherm en het Android-besturingssysteem. De HD-resolutie van 1280 bij 800 pixels zorgt voor scherpe en levendige foto’s. Een grote kijkhoek maakt het mogelijk om foto’s vanuit de volledige woonkamer te bekijken. Op het interne geheugen van de Frameo kunt u meer dan 1000 foto’s plaatsen. Het is ook mogelijk om foto’s te importeren of een backup te maken met een micro SD kaart of USB-stick. U plaatst de Frameo zowel horizontaal als verticaal. Hierbij kunt u kiezen voor bevestiging aan de muur met de meegeleverde schroef of plaatsing op een tafel met het pootje.

Vaak maken we foto’s die vervolgens, zonder bekeken te worden, op onze smartphone blijven staan. Dit terwijl ze vaak leuk genoeg zijn om lang van te genieten. Met de Frameo beleeft u de mooiste momenten opnieuw. Geef de Frameo bijvoorbeeld aan opa en oma. Familieleden kunnen de app downloaden en regelmatig foto’s selecteren om naar de Frameo te sturen. Koppeling loopt middels een code op het scherm van de Frameo. Deze kunt u delen met bekenden, waarna ze foto’s kunnen versturen via een beveiligde verbinding.

Digitale fotolijst in Soest

Actieprijs: € 149,-

Ringfoto