Systeemcamera’s

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor systeemcamera’s. Een systeemcamera is een digitale camera met verwisselbare lenzen zonder een (opklapbare) spiegel voor het zoekersysteem. Ze hebben vaak een grotere sensor dan een compactcamera, maar zijn kleiner en lichter door het ontbreken van de spiegel. In grootte, mogelijkheden en beeldkwaliteit vinden systeemcamera’s het midden tussen spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Sony, Nikon, Olympus en meer!

Sony Alpha A5000 + 16-50mm f/3.5-5.6 OSS zwart

De Sony Alpha A5000 is ‘s werelds lichtste digitale camera met verwisselbare lens. De 20,1 megapixel sensor vangt meer licht dan andere sensoren, voor mooi gedetailleerde beelden. De krachtige, nieuwe beeldverwerker – ca. 3x zo snel als voorheen – zorgt voor meer detail, minder ruis en een realistischer resultaat. De ISO-instellingen van 100 tot 16.000 maken deze camera uiterst veelzijdig inzetbaar – ook ‘s avonds en ‘s nachts. Met WiFi of NFC verbind je de camera met je smartphone of tablet voor bediening op afstand of om je beelden direct te delen.

Sony Alpha A5000

Actieprijs: € 339,-


Sony Alpha A6000 + PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS

De Sony Alpha A6000 is een snelle, breed inzetbare systeemcamera. Deze camera heeft 7 knoppen waar je naar eigen wens een functie aan toekent. Zo bedien je de body op intuïtieve manier en heb je de meest gebruikte functies altijd binnen handbereik. Met het 179 scherpstelpunten tellende hybride autofocussysteem stel je vlug en gemakkelijk scherp in verschillende lichtomstandigheden. Terwijl je de ontspanknop ingedrukt houdt, fotografeert de A6000 met maximaal 11 beelden per seconde. Ook wanneer je een bewegend onderwerp volgt. Dankzij de elektronische viewfinder bepaal je moeiteloos je compositie en maak je gebruik van hulpfuncties als focus peaking. Met de 16-50mm lens maak je straat,- natuur- en architectuurfoto’s.

Actieprijs: € 499,-

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto