Systeemcamera’s

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor systeemcamera’s. Een systeemcamera is een digitale camera met verwisselbare lenzen zonder een (opklapbare) spiegel voor het zoekersysteem. Ze hebben vaak een grotere sensor dan een compactcamera, maar zijn kleiner en lichter door het ontbreken van de spiegel. In grootte, mogelijkheden en beeldkwaliteit vinden systeemcamera’s het midden tussen spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Canon, Panasonic en meer!

Panasonic DC-GX880 zwart + 12-32mm zwart

De Panasonic DC-GX880 is een slanke en stijlvolle systeemcamera die speciaal is ontworpen voor het maken van de mooiste selfies! Het 180 graden opklapbare 3.0 inch touchscreen scherm schakelt automatisch over naar de Self Shot-modus als het scherm wordt opgeklapt, waardoor de functies voor het maken van selfies makkelijker gemaakt worden. De camera ondersteunt namelijk 4K-selfies, waardoor het mogelijk wordt om ook onderwerpen in de achtergrond en de omgeving vast te leggen.

De GX880 beschikt over een 16 megapixel Digital Live MOS-sensor. Maakt scherpe beelden in hoge resolutie, met fijne details en hoog contrast. Het Contrast AF-systeem met DFD (Depth From Defocus) technologie blinkt uit in zowel snelheid als nauwkeurigheid, omdat het digitale signaal tussen de camera en de lens tot 240fps wordt uitgewisseld. Hierdoor kan er automatisch worden scherpgesteld met een snelheid van circa 0,07 seconden. Ook voor het vastleggen van vloeiende video’s is de GX880 een zeer geschikte camera. U legt beelden vast in 4K kwaliteit met 30p/25p of 24p in MP4.

Voor de minder ervaren fotografen biedt de Panasonic DC-GX880 verschillende ondersteunende opnamefuncties, zoals de modus iA (Intelligent Auto) en Scene Guide. De draaiknop biedt shortcuts voor de veelgebruikte modi portret en kind. Door simpelweg met de knop de gewenste modus te kiezen, worden de meest geschikte instellingen voor elke opname automatisch toegepast.

De camera biedt daarnaast verschillende verbindingsmogelijkheden via WiFi voor het gemakkelijk delen van uw beelden. Als u de camera koppelt met de Panasonic Image App (iOS en Android) kunt u gemakkelijk opnames maken, bekijken en delen op afstand. Bovendien is het mogelijk om met de functie Jump Snap een selfie te maken terwijl u springt. De camera detecteert wanneer u op het hoogste punt zit en maakt dan automatisch een foto.

Actieprijs: € 449,-


Panasonic LUMIX DMC-G80 zwart + 14-140mm HD power O.i.S. WR

De Panasonic LUMIX DMC-G80 is voorzien van een 16 megapixel sensor waarmee je foto’s en video’s in hoge 4K kwaliteit kunt vastleggen, zelfs in omstandigheden met weinig licht. UHD 4K-video opname wordt ondersteund in 30 en 25 fps en met de DMC-G80 is het bovendien mogelijk om met de 4K Photo functie frames uit een video op te slaan als hoge resolutie 8MP foto’s. Met 30 frames per seconde en de drie exclusieve modi 4K Burst, 4K Burst (Start/Stop) en 4K Pre-burst heb je voldoende keuze om het perfecte moment uit te kiezen. Een gevoeligheidsbereik tot ISO 25.600 zorgt ervoor dat de camera ook met weinig omgevingslicht kan blijven werken, terwijl de 5-assige Dual IS 2 camerabewegingen tot een minimum beperkt en zorgt voor haarscherpe beelden, ook in moeilijke of snel bewegende situaties.

Met een hoogwaardige OLED Live View Finder (LVF) en 3 inch, draaibaar touchscreen van 1.040.000 pixels is de LUMIX DMC-G80 voorbereid op elk type fotografie. Beiden bieden een gezichtsveld van 100% zodat je altijd verzekerd bent van de juiste compositie. Door de verschillende aanpasbare knoppen en het touchscreen is het kiezen van de juiste instelling met de DMC-G80 zeer eenvoudig. Met WiFi is het mogelijk om de camera op externe apparatuur aan te sluiten en beelden kunnen snel en eenvoudig worden gedeeld op sociale media. Nieuw aan deze camera is de mogelijkheid om een battery grip te gebruiken voor langere opnametijd en een solide en comfortabele grip. Daarnaast is de DMC-G80 stof- en spatwaterbestendig, zodat je hem ook tijdens lichte regen kunt gebruiken.

Actieprijs: € 899,-

Ringfoto