Systeemcamera’s

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor systeemcamera’s. Een systeemcamera is een digitale camera met verwisselbare lenzen zonder een (opklapbare) spiegel voor het zoekersysteem. Ze hebben vaak een grotere sensor dan een compactcamera, maar zijn kleiner en lichter door het ontbreken van de spiegel. In grootte, mogelijkheden en beeldkwaliteit vinden systeemcamera’s het midden tussen spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Sony, Nikon, Olympus en meer!

Sony Alpha A5100 Zwart + 16-50 mm

Met de Sony Alpha A5100 + 16-50mm heb je het voordeel van een groot zoombereik. Hierdoor kun je verschillende soorten fotografie uitproberen waaronder natuur-, portret-, reis-, architectuur- en landschapsfotografie. Filmen doet het toestel in Full HD 1080p.

De camera is uitgerust met 24,3 megapixels en dat is terug te zien wanneer je foto’s afdrukt op groot formaat. Dankzij het kantelbare touchscreen kun je nagaan of je zelf goed in beeld bent tijdens het vloggen. Via wifi en NFC zet je foto’s draadloos over naar een smartphone.

De camera heeft niet alleen een snelle autofocus maar legt ook bewegende onderwerpen probleemloos vast met 6 beelden per seconde. Voor fotograferen bij weinig licht stel je de ISO waarde in op 25600.

Actieprijs: € 399,-


Sony Alpha A6000 + PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS

De Sony Alpha A6000 is een snelle, breed inzetbare systeemcamera. Deze camera heeft 7 knoppen waar je naar eigen wens een functie aan toekent. Zo bedien je de body op intuïtieve manier en heb je de meest gebruikte functies altijd binnen handbereik. Met het 179 scherpstelpunten tellende hybride autofocussysteem stel je vlug en gemakkelijk scherp in verschillende lichtomstandigheden. Terwijl je de ontspanknop ingedrukt houdt, fotografeert de A6000 met maximaal 11 beelden per seconde. Ook wanneer je een bewegend onderwerp volgt. Dankzij de elektronische viewfinder bepaal je moeiteloos je compositie en maak je gebruik van hulpfuncties als focus peaking. Met de 16-50mm lens maak je straat,- natuur- en architectuurfoto’s.

Actieprijs: € 499,-

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto