Videocamera’s

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor digitale videocamera’s en camcorders. Deze camera’s zijn speciaal gemaakt om mee te filmen in HD- of zelfs 4K-resolutie. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Sony, Nikon, Panasonic en meer!

Panasonic HC-VX980 4K

Met de Panasonic HC-VX980 4K videocamera maakt u dankzij de Leica Dicomar lens en de 1/2,3-type BSI MOS-sensor vloeiende videobeelden. Geniet van een nieuwe manier van opnemen en voeg nog meer emotie toe aan uw films. Met WiFi kunt u tot wel drie smartphones koppelen en maximaal twee ervan opnemen als subvensters. Deze subvenster beelden kunnen worden verwisseld en de display posities kunnen worden geschakeld. Hierdoor kunt u vanuit verschillende hoeken en standpunten opnemen en een hoger niveau van emotionele impact vastleggen.
De HDR filmfunctie (niet beschikbaar in 4K) combineert twee beelden met verschillende belichtingen om overbelichte delen en dichte schaduwen te onderdrukken. Zelfs in moeilijke opnamesituaties, zoals tegenlicht, kunt u gemakkelijk natuurlijke video’s vastleggen met uitstekende gradatie. Dankzij de speciale HDR-knop is het mogelijk om snel de modus te veranderen.

Panasonic HC-VX980 videocamera

Actieprijs: € 799,-

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto