Actioncams voor buitensporten

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor actioncams. Dit zijn kleine camcorders die gemaakt zijn voor buitensporten, zoals mountainbiken, klimmen, skiën en snowboarden. Ze zijn waterdicht en schokbestendig en kunnen worden geleverd met een keur aan bevestigingsmaterialen om de actioncam vast te maken op bijvoorbeeld een helm of fiets. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Rollei, Sony, Polaroid, GoPro, DJI, Kodak en meer!

Sony CyberShot DSC-RX0

Sony lanceert deze compacte en zeer robuuste DSC-RX0 high-end action camera voor creatievelingen die een camera zoeken voor gebuik in moeilijke omstandigheden, zoals in de regen of in een zanderige of stoffige omgeving. Hij overleeft bovendien een val tot 2 meter hoogte.

Daarnaast kan de RX0 gebruikt worden tot 10 meter onder water. Met de speciale onderwaterbehuizing kun je er zelfs mee duiken tot 100 meter diep. Het gewicht is 110 gram en de RX0 meet 59 x 40,5 x 29,8mm waardoor je hem altijd mee kunt nemen en op onmogelijke plaatsen neer kunt zetten.

Actieprijs: € 499,-

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto