Actioncams voor buitensporten

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor actioncams. Dit zijn kleine camcorders die gemaakt zijn voor buitensporten, zoals mountainbiken, klimmen, skiën en snowboarden. Ze zijn waterdicht en schokbestendig en kunnen worden geleverd met een keur aan bevestigingsmaterialen om de actioncam vast te maken op bijvoorbeeld een helm of fiets. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Rollei, Sony, Polaroid, GoPro, DJI, Kodak en meer!

Sony CyberShot DSC-RX0

Sony lanceert deze compacte en zeer robuuste DSC-RX0 high-end action camera voor creatievelingen die een camera zoeken voor gebuik in moeilijke omstandigheden, zoals in de regen of in een zanderige of stoffige omgeving. Hij overleeft bovendien een val tot 2 meter hoogte.

Daarnaast kan de RX0 gebruikt worden tot 10 meter onder water. Met de speciale onderwaterbehuizing kun je er zelfs mee duiken tot 100 meter diep. Het gewicht is 110 gram en de RX0 meet 59 x 40,5 x 29,8mm waardoor je hem altijd mee kunt nemen en op onmogelijke plaatsen neer kunt zetten.

Actieprijs: € 499,-


Rollei Actioncam 372 (verkrijgbaar in zwart, geel en oranje)

De Rollei Actioncam 372 is zoals de naam al doet vermoeden een actioncam, waarmee je jouw avonturen vastlegt in Full HD-kwaliteit met de groothoeklens met 140 graden beeldhoek. Videobeelden worden opgenomen met een snelheid van 30 beelden per seconde, voor vloeiende resultaten. Ook onderwater gebruik je de Actioncam 372 in de speciaal daarvoor meegeleverde onderwaterbehuizing, waarmee je tot wel 30 meter diep duikt. De oplaadbare 900mAh-accu gaat tot 80 minuten mee en je ziet alles wat je opneemt direct terug op het 2-inch lcd-scherm.

Dit krijg je erbij: onderwaterbehuizing, oplaadbare lithium-ionaccu, cameraframehouder en -adapter, fietsbevestiging inclusief schroef, klittenband, riem, adapter, USB-kabel, handleiding

Actieprijs: € 34,95

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto