Actioncams voor buitensporten

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze actuele aanbiedingen voor actioncams. Dit zijn kleine camcorders die gemaakt zijn voor buitensporten, zoals mountainbiken, klimmen, skiën en snowboarden. Ze zijn waterdicht en schokbestendig en kunnen worden geleverd met een keur aan bevestigingsmaterialen om de actioncam vast te maken op bijvoorbeeld een helm of fiets. Concurrerende internetprijzen bij een échte vakfotograaf voor Rollei, Sony, Polaroid, GoPro, DJI, Kodak en meer!

Daarnaast kunt u onderaan deze pagina ook een aanbieding vinden voor de Homido virtual-reality headset.

Activeon CX

De Activeon CX is een unieke camera waarmee je schitterende Full HD 1080p opnames kunt maken. Voorzien van 2″-display en WiFi, waardoor je de camera met de Activeon-app kunt bedienen. Het meegeleverde onderwaterhuis is voorzien van standaard actioncam-mount, terwijl de camera zelf voorzien is van een universele 1/4-statiefaansluiting. Het objectief bestaat uit 6 glazen elementen, heeft een groothoek van maar liefst 170° en is voorzien van digitale image stabilisatie (DIS).

Bekijk het demomodel in de winkel!

Activeon CX
Actieprijs: € 79,-


Activeon CX Gold

Nu verkrijgbaar: de Activeon CX Gold met 2″-touchscreen en 1080p 60fps opnamemogelijkheid! Deze camera neemt op in FullHD 1080p met een framerate van maar liefst 60 beelden per seconde en is makkelijk te bedienen via het 2″-touchscreen. Voorzien van WiFi waardoor je de camera met de Activeon-app kunt aansturen of snel je beelden kunt delen. Het meegeleverde onderwaterhuis is voorzien van standaard actioncam-mount, terwijl de camera zelf voorzien is van een universele 1/4-statiefaansluiting. Het objectief is volledig opgebouwd uit glazen elementen, heeft een groothoek van maar liefst 170° en is voorzien van digitale image stabilisatie (DIS). De Activeon CX Gold is uitgerust met een 16 megapixel CMOS-sensor, zodat je naast de mooiste video’s ook schitterende foto’s kunt maken!

Bekijk het demomodel in de winkel!

Activeon CX Gold

Actieprijs: € 149,-


Kodak PixPro SP360 4K 360 graden actioncam

Stap in een nieuwe videodimensie, 360 graden interactieve video is nu ook voor jou beschikbaar. De nieuwe Kodak PixPro SP360 4K actioncam is gemaakt om je creativiteit op een hoger niveau te brengen.
De 4K-resolutie geeft je extra details, helderheid en precisie voor de belangrijke momenten die je wilt filmen en delen. Ervaar de flexibiliteit, kracht en de prestaties van de SP360 4K en deel je eigen 360 graden Virtual Reality video’s via social media als YouTube en Facebook.
De Kodak PixPro SP360 4K Extreme sportcamera is voorzien van een 12 MP BSI CMOS sensor, maak nu 4K opnames met 30fps of slowmotion beelden tot wel 240 fps en geniet van kleurrijke, haarscherpe beelden. Ook ideaal voor onder een drone.

Kodak PixPro SP360 4K 360 graden actioncam

Actieprijs: € 449,-
Actieprijs Extreme-uitvoering (met extra tools): € 499,-


Polaroid Cube HD Action Camera zwart

De Polaroid Cube is een robuuste, kubusvormige actie camera in een rubberen behuizing van 35 mm in alle dimensies. Een actioncam die volledig recht doet aan de rijke Polaroid-cultuur en supergeschikt is voor het jonger en actiever publiek. De zeer draagbare vorm en het “één-knop”-bedieningsontwerp, nodigen je direct uit om de Cube volop te gebruiken. De Polaroid Cube wordt vergezeld door een complete lijn van accessoires die direct het plezier en de functie van je Cube vergroten.

Polaroid Cube

Actieprijs: € 99,-


Polaroid Cube+ Action Camera met WiFi zwart

De Polaroid Cube+ met WiFi is een robuuste, kubusvormige actiecamera in een rubberen behuizing. Het éénknops bedieningsconcept nodigt je direct uit om de Cube volop te gebruiken. Deze mini action cam heeft ingebouwde WiFi voor nog meer plezier en gebruikersgemak. Zo kan er met de gratis Polaroid Cube+ app een directe verbinding gemaakt worden met een smartphone of tablet. Gebruik de app als zoeker voor de camera, bewerk de foto’s en video’s en deel ze met anderen. Het is zelfs mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd één Cube+ te bedienen. Ondanks zijn kleine formaat heeft de Polaroid Cube+ een 124° groothoeklens en maakt hij perfecte foto’s met een resolutie van 8 megapixels. Zowel je video’s als je foto’s worden opgeslagen op de meegeleverde 8 GB microSD-kaart.

Ten opzichte van de standaard Cube, heeft de Cube+ met WiFi nu een hogere videoresolutie van 1440p HD en kunnen er slowmotion films gemaakt worden in 720p HD met maar liefst 120 fps. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt tijdens alle actiefoto’s of -video’s voor een rustig beeld. Als extra features zijn nog het vermelden waard: de ingebouwde microfoon, ingebouwde magneet voor bevestiging op metalen oppervlakken en het feit dat de Cube+ weerbestendig is. Kortom, de Polaroid Cube+ is de perfecte metgezel voor ieder avontuur.

Polaroid Cube+

Actieprijs: € 139,-


GoPro SP POV Light

De GoPro SP POV Light van SP-Gadgets is een veelzijdige en waterdichte LED videolamp met een lichtopbrengst van maximaal 300 lumen en een geïntegreerd GoPro montagesysteem. De videolamp is waterdicht tot een diepte van 40 meter en beschikt over meerdere verlichtingsinstellingen.
Onder water, op het land of in een slecht verlichte kamer; de brede lichtstraal van de POV Light zorgt altijd voor een goede belichting van uw onderwerp.  Twee 1050mAh li-ion accu’s worden meegeleverd zodat u meteen kunt beginnen met filmen.

GoPro SP POV Light

Actieprijs: € 79,-


Sony CyberShot DSC-RX0

Sony lanceert deze compacte en zeer robuuste DSC-RX0 high-end action camera voor creatievelingen die een camera zoeken voor gebuik in moeilijke omstandigheden, zoals in de regen of in een zanderige of stoffige omgeving. Hij overleeft bovendien een val tot 2 meter hoogte.

Daarnaast kan de RX0 gebruikt worden tot 10 meter onder water. Met de speciale onderwaterbehuizing kun je er zelfs mee duiken tot 100 meter diep. Het gewicht is 110 gram en de RX0 meet 59 x 40,5 x 29,8mm waardoor je hem altijd mee kunt nemen en op onmogelijke plaatsen neer kunt zetten.

Actieprijs: € 849,- + 32GB SD kaart

Bekijk Foto Swager in de Soester Courant

Ringfoto